"Ciddi ailevi sebepler" dedi, arabanın önünde poz verdi...

Galatasaray'ın golcüsü Diagne, şampiyonluk kutlamalarına katılmadığı için eleştiri almıştı. Diagne'den ilginç bir savunma geldi.

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, şampiyonluk kutlamalarına katılmamış ve İtalya'ya gitmişti. Diagne'nin kutlamalar sırasında lüks arabasıyla Instagram üzerinden gönderi paylaşması Galatasaraylı taraftarlardan tepki almıştı.

Kutlamalar sırasında paylaştığı gönderi:

"Ciddi ailevi sebepler" dedi, arabanın önünde poz verdi...

Diagne yaptığı açıklamayla ailevi nedenlerdenden dolayı kutlamalara katılamadığını açıkladı. Fakat paylaştığı fotoğraflar nedeniyle Galatasaray taraftarı bu açıklamayı pek inandırıcı bulmadı.

İşte Diagne'nin açıklaması:

"Ne yazık ki, ciddi ailevi sebeplerden dolayı cumartesi günü kutlamalara katılamadım. Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Gazeteciler sadece yanlış şeyler yazıyorlar. Ben Galatasaray oyuncusuyum ve bundan çok mutluyum."

"Ciddi ailevi sebepler" dedi, arabanın önünde poz verdi... - Resim : 2

"Ciddi ailevi sebepler" dedi, arabanın önünde poz verdi... ile ilgili etiketler Galatasaray Diagne
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.