Cicişler'in Esra'sı Özcan Deniz'i yerden yere vurdu: 'Çok cimri bir sevgili'

Kamuoyunda 'Cicişler' olarak tanınan Esra - Ceyda kardeşlerden 36 yaşındaki Esra Ersoy, kendisinden 25 yaş küçük İranlı Samar Dadgar ile aşk yaşayan 50 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'i sosyal medyadan topa tuttu. Sevgilisine aldığı 50 bin TL'lik hediyeyle gündem olan Deniz için Esra Ersoy 'cimri' dedi.

3 yaşındaki oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan'dan 2019 yılında olaylı bir şekilde boşanan ve geçtiğimiz günlerde görülen davada oğlunun velayetini kaybeden Özcan Deniz'in aşka yüzü güldü. Uzun zamandır İranlı stil danışmanı sevgilisi Samar Dadgar ile mutlu bir birliktelik süren Özcan Deniz geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından ilk kez sevgilisiyle birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı. Özcan Deniz genç sevgilisine olan aşkını gözler önüne sermişti.


SEVGİLİSİNE 50 BİN LİRALIK SAAT HEDİYE ETTİ

Özcan Deniz evlenme teklifi de ettiği iddia edilen aşkına 50 bin liralık bir saat aldı. Bu haberin basında 'Özcan Deniz'den sevgilisine servet değerinde hediye' şeklinde yer almasının ardından Cicişler'in Esra'sı şaşırtıcı bir yorumda bulundu.

Cicişler'in Esra'sı Özcan Deniz'i yerden yere vurdu: 'Çok cimri bir sevgili'


Ünlü şarkıcının sevgilisine aldığı hediyenin fiyatını düşük bulan Esra Ersoy, Özcan Deniz için 'Cimri bir sevgiliymiş' dedi. Instagram'da konu ile ilgili yer alan bir haberin altına yorum yapan Esra Ersoy şu ifadeleri kullandı:

''Sevgilim bana 50 bin Tl'lik saat hediye getirse 'Al bunu başkasın götür, o taskın' der üstüne atarım. Benim taktığım markaların 50 bin TL kadar ucuz bir saati yok bile. Ve benimkiler de sevgili hediyesi. Özcan Deniz çok cimri bir sevgiliymiş. İnsan gider bilindik üst seviyede markaların saatini hediye eder.''

Cicişler'in Esra'sı Özcan Deniz'i yerden yere vurdu: 'Çok cimri bir sevgili' - Resim : 2

Cicişler'in Esra'sı Özcan Deniz'i yerden yere vurdu: 'Çok cimri bir sevgili' ile ilgili etiketler Özcan Deniz Esra Ersoy samar dadgar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.