Ciciş Esra Ersoy çıplak video açıklaması! Ne dedi?

Ciciş Esra olarak tanın Esra Ersoy geçtiğimiz haftaya çıkan çıplak videosu ile gündemde yer aldı. Psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Ersoy bir video çekti. Herkes Ciciş olarak bilinen Esra'nın açıklamalarını merak ediyor. Peki Esra Ersoy çıplak videosu için ne açıklama yaptı? Detaylar haberimizde...

Esra Ersoy çıplak videosu ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Video içersinde yer alan görüntüler konuşuldu.  Ciciş Esra olarak bilinen Ersoy psikoljisi bozuldu gerekçesiyle hastanede tedavi görmeye başladı. Ersoy bir video ile psikolojisinin bozulduğunu anlatıyor.  Peki Ciciş Esra Ersoy çıplak videosu için ne açıklama yaptı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Ciciş Esra Ersoy çıplak video açıklaması! Ne dedi?
 
Psikolojik destek almak için bir hastaneye yatan Esra Ersoy çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
 
 

Fransız Lapeye yatma sebebimiz olanlar utansın. Konuşmaya devam edin karşınızdakiler zaten insan değil duyguları yok, gururu yok konuşun konuşun. Vicdanınız rahat olsun. Sarhoştum çok içmiştim ne dediğimi ne yaptığımı hatırlamadığım bir video yolladım daha önceden bir ilişki yaşadığım birine. Ve o videoyu kardeşim kesinlikle servis etmedi bunu da yanlış haber olarak yapmayın. O videoyu ben sadece tek bir kişiye yolladım. Ondan sonrası böyle oldu. Kim yaydı nasıl oldu bilmiyorum ama ben çok kötü günler geçiriyorum. Bu arada videodaki erkek de erkek arkadaşımdı o bana hata yaptı bende onu sinirlendirmek için çekmiştim. (Hata yapmışım kabul) Oda o sırada telefonu elimden almaya çalıştı benle başedemeyince evden çıktı sinirle. O anda kamerada çıkmış. O videoyu yayana da benim ve kardeşim hakkımızda iftiralar atanlarada yazıklar olsun. İnsanlık kalmamış. Bizim annemiz babamız var bizi bilkentte ve küçüklüğümüzden beri en iyi kolejlerde nasıl okuttularsa, öylede geçiniyoruz çok merak edenlere... ( ha bide Ali Eyüboğlu bir görüntüden bahsediyor o görüntüdekiler kesinlikle biz değiliz. Kanıtlayın biz isek. Her gördüğünüz sarışın Esra Ceyda olmuyor) Lütfen bizimle daha fazla uğraşmayın. Biz güçlü görünmeye çalışan çok hassas kızlarız esasında. Çok yıpratıyosunuz bizi.

ESRA ERSOY (@esra)'in paylaştığı bir gönderi ()

 
 
İşte Esra Ersoy'un açıklamaları...
 
'Hastaneye yatma sebebimiz olanlar utansın. Konuşmaya devam edin karşınızdakiler zaten insan değil duyguları yok, gururu yok konuşun konuşun. Vicdanınız rahat olsun. Sarhoştum çok içmiştim ne dediğimi ne yaptığımı hatırlamadığım bir video yolladım daha önceden bir ilişki yaşadığım birine. Ve o videoyu kardeşim kesinlikle servis etmedi bunu da yanlış haber olarak yapmayın. O videoyu ben sadece tek bir kişiye yolladım. Ondan sonrası böyle oldu. Kim yaydı nasıl oldu bilmiyorum ama ben çok kötü günler geçiriyorum. Bu arada videodaki erkek de erkek arkadaşımdı o bana hata yaptı, ben de onu sinirlendirmek için çekmiştim.(Hata yapmışım kabul) O da o sırada telefonu elimden almaya çalıştı benle baş edemeyince evden çıktı sinirle. O anda kamerada çıkmış. O videoyu yayana da benim ve kardeşim hakkımızda iftiralar atanlara da yazıklar olsun. İnsanlık kalmamış. Bizim annemiz babamız var bizi Bilkent'te ve küçüklüğümüzden beri en iyi kolejlerde nasıl okuttularsa, öyle de geçiniyoruz çok merak edenlere... Lütfen bizimle daha fazla uğraşmayın. Biz güçlü görünmeye çalışan çok hassas kızlarız esasında. Çok yıpratıyorsunuz bizi.'
 
Esra Ersoy
 
Kardeşlerin büyüğü olan Esra Ersoy, 21.06.1985 tarihinde Mersin'de doğdu. İlköğrenimini Mersin Toros Kolejinde tamamladı. Liseyi Mersin Sabancı Anadolu Lisesinde okudu. Daha sonra Ankara'da Bilkent ÜniversitesiTurizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.
 
Mezun olduktan sonra bir dönem Ankara Laila'da Halkla ilişkiler müdürü olarak çalıştı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.
 
Rol aldığı projeler
 
Ruffles Reklamı (2011)
Neşeli Günler - Sunucu (Cine 5, 2009-2010)
Burger King - Vodafone reklam filmi (2009-2010)
Burger King Reklamları (2009-2010)
Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv, 2009)
Manga - Klip - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (2009)
Çarkıfelek - Hostes (Kanal 1, 2008)
Hürriyet Emlak Reklam Filmi (2008)
Hayat Güzeldir Dizi Film (ShowTv, 2008)
 
Ceyda Ersoy
 
Kardeşlerin küçüğü olan Ceyda Ersoy, 30.09.1988 tarihinde Mersin'de doğdu. İlköğrenim ve lise yıllarını Mersin'de tamamladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi'nde okuduktan sonra İstanbul Kültür Üniversitesi'nden mezun oldu.
 
Aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Miss Fotomodel of Turkey 2010 seçilen Ceyda Ersoy, Türkiye'nin ilk tescilli fotomodelidir.
 
Rol aldığı projeler
 
Ruffles Reklamı (2011)
Miss Fotomodel of Turkey 2010
Neşeli Günler - Sunucu (Cine 5, 2009-2010)
Burger King - Vodafone reklam filmi (2009-2010)
Burger King Reklamları (2009-2010)
Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv, 2009)
Manga - Klip - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (2009)
Çarkıfelek - Hostes (Kanal 1, 2008)
Hayat Güzeldir Dizi Film (ShowTv, 2008)
Hayatımın Fırsatı - Hostes (Kanal 1, 2008)
Ciciş Esra Ersoy çıplak video açıklaması! Ne dedi? ile ilgili etiketler Esra Ersoy Çıplak ciciş Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.