Cicim ayları sonrasında adliyenin yolunu tutan 2 burç! Biri kaçak diğeri de özgürlüğüne düşkün

Evlilik yıllarca beklenilen ya da ansızın insan hayatını tamamen değiştiren bir karar olarak bilinir. Öyle veya bir şekilde nikah defterine atılan imzalar bir anda her şeyi değiştiriverir. Önce balayı, ardından eve dönüş yolu ve akabinde beraber paylaşılan ev. Ve gözlerdeki aşk perdesi kalktığında evlik bazen mahkeme salonunda sonlanır. İşte, evlili

Herkesin hayalini kurduğu ve çiftlerin mutlu hayalini nikah masasında gerçekleştirdiği evlilik, kimi zaman içerisinden çıkılmayan bir hale bürünebilir. Her şeyden önce bir balayı ile başlayan ve sonrasında da aşkın zirveye çıktığı cicim aylarından sonra artık çiftler aynı evin içerisinde bütün hayatı paylaşmanın ötesinde hayat kavgasına devam ederler.

Zaman geçtikçe arada ortaya çıkan sorunlar ile birlikte umutlarda yavaş yavaş tükenmeye başlar. Ve tamda o anda aşkın perdesi gözlerden kalktığında çiftler soluğu mahkeme salonunda alır. Peki, bu kararlar alınırken aslında neler düşünülür?

Kaçak Olan Yaylar

Eş ve dostun gazıyla bir anda kendisini nikah masasının tamda ortasında bulan yayların kendilerine ait pembe masalları vardır. Evlenerek kendi yapılarının tamamen dışarısına çıkan yaylar, aynı insanla aynı evi paylaşmakta zorlanırlar. Ve maalesef zamanı geldiğinde bazı şeyler kafasına dank eder. Evdeki tertip düzenle birlikte birine bağlı olarak yaşama içgüdüsü onu fazlasıyla rahatsız eder.

Cicim ayları sonrasında adliyenin yolunu tutan 2 burç! Biri kaçak diğeri de özgürlüğüne düşkün

Bazen tek başına dışarıya çıkmak ister ve tek amacı keyif yapmaktır. Cicim aylarında sonrasında ise paşa paşa adliyenin yolu tutulur.

Özgür Hisseden Kovalar

Hayalindeki erkeği bulduğunu zanneden ya da herhangi bir Rock konserinde kafa sallayan turuncu saçlı hatuna nikah masasında “Evet” diyenler her şeyden pişman olabilirler. Kova burcu kolay kolay evlenme dairesine asla uğramaz. Bazıları kardeşlerinin düğünlerine bile gitmiyor. Tabi ki yinede bazılarının aşktan gözleri kör olabiliyor.

Cicim ayları sonrasında adliyenin yolunu tutan 2 burç! Biri kaçak diğeri de özgürlüğüne düşkün ile ilgili etiketler burç evlilik boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.