Dram severlerin ilgisini çekecek Netflix yapımı 'Cici' filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Mendilleri hazırlayın! Netflix'in yeni yapımı olan 'Cici' filmi dram filmi sevenler için sevenleriyle buluştu. Yönetmen koltuğunda Berkun Oya'nın oturduğu 'Cici' filminin konusu nedir? Oyuncu Kadrosunda kimler var? Detayları haberimizde..

Netflix'in yeni yapımı olan Cici filmi 1980'lerdeki iç anadolu bölgesinde yaşayan bir ailenin konusunu ele alıyor. Cici filminin yapımcılığını ise ünlü yönetmen ve senarist Berkun Oya'nın yapım şirketi Krek Film üstleniyor.

Dram severlerin ilgisini çekecek Netflix yapımı 'Cici' filmi konusu ve oyuncu kadrosu

CİCİ FİLMİN KONUSU NEDİR?

Acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir aile yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşur. Bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça eski yaralar yeniden açılır. 

Gerçekleştiremediği hayallerinin altında ezilen bir anne ve üç yetişkin kardeşi anlatan Cici filminde, aile peşlerini bırakmayan keder ve travmalarıyla başa çıkmaya çalışır.

CİCİ FİLMİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

-Ayça Bingöl

-Fatih Artman

-Funda Eryiğit

-Nur Sürer

-Olgun Şimşek

-İncinur Daşdemir

-Okan Yalabık

-Olgun Şimşek

-Yılmaz Erdoğan

CİCİ FİLMİ HANGİ YILLARI ANLATIYOR?

1980'lerde geçen film İç Anadoluda yaşayan bir aileyi anlatıyor. Acı bir kayıptan şehire göç etmek zorunda kalmıslardı ve aradan geçen 30 yıl sonra eskiden yaşadıkları çiftlik evine geri döndüler ve geçmişten gelen kapanmayan konularla beraber yüzleşmeler başladı.

CİCİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Netflix’de 30 Ekim’de yayınlanmaya başlayan Cici filmi Bursa'nın İznik ilçesinde çekilmiştir.

 

 

Dram severlerin ilgisini çekecek Netflix yapımı 'Cici' filmi konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler Netflix film
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.