Cici Filmi Konusu Nedir? Netflix'in Türk Filmi Cici Oyuncuları ve Anlattığı Yıllar...

Cici filmi konusu hakkında araştırmalar sürüyor. Netflix'in yeni Türk filmi Cici, yapımcılığını Krek Film'in üstlendiği son günlerin en çok konuşulan filmi oldu. Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Nur Sürer, Olgun Şimşek gibi usta isimler yer alıyor. Peki Cici filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Netflix'in Türk filmi Cici yayınlandığı ilk günden itibaren dikkat çekmeye devam ediyor. 1980'li yıllarda İç Anadolu'da geçen bir hikayeyi anlatan Cici filminin nerede çekildiğine dair bir açıklama bulunmuyor. Peki Cici filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

CİCİ FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Ayça Bingöl, Fatih Artman, Nur Sürer, Funda Eryiğit, Yılmaz Erdoğan, Olgun Şimşek gibi usta isimlerin paylaştığı Cici filmi, acı bir kayıp sonrası kente göçen bir aile 30 yıl sonra evde buluşur.

Cici Filmi Konusu Nedir? Netflix'in Türk Filmi Cici Oyuncuları ve Anlattığı Yıllar...

CİCİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

İç Anadolu Bölgesi'nde yaşayan bir ailenin hayatını konu alan Cici filmi'nin yapımcılığını Berkun Oya'nın yapım şirketi Krek film üstleniyor.

 

Cici Filmi Konusu Nedir? Netflix'in Türk Filmi Cici Oyuncuları ve Anlattığı Yıllar... ile ilgili etiketler Cici Filmi Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.