Cici Babam filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

30 Aralık Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Cici Babam adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Cici Babam hangi kanalda, Cici Babam oyuncuları kimlerdir filme dair detaylı bilgi haberimizde.

30 Aralık Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Cici Babam adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı ve Meltem Bozoflu'nun yönettiği Cici Babam 2018 yılında vizyona girmiştir..

CİCİ BABAM FİLMİ KONUSU NEDİR?

Üç yetişkin kardeş babalarının ölümünün ardından annelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler, kendini kabul ettirmek için uğraşan cici baba ile annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir. Farklı bir dünyanın insanı gibi olan cici baba ile inatçı kardeşler bir orta noktada buluşabilecek midir?...

Cici Babam filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

CİCİ BABAM FİLMİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Meltem Bozoflu

Oyuncular: Onur Atilla, Özgün Aydın, Onur Buldu

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 20 Nisan 2018 / 1s 44dk

Cici Babam filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Show TV film yayın akışı akşam ne var cici babam konu özet oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.