'Cici baba iş başında!' Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'nin oğlu ile sevgilisinin eğlenceli anları...

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren 47 yaşındaki oyuncu Hande Ataizi'nin, Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile 6 yıllık evliliğinden dünyaya gelen oğlu Aslan Leon Harvey ve kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Bodrum tatili devam ediyor...

Son dönemde Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Cana karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Hande Ataizi, oğlu Leon ve spor hocası sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Bodrum tatiline çıktı. Ataizi’nin kendisinden 21 yaş küçük aşkı, oğlu Leon’a cici babalık yaparak sınıfı geçti.


SEVGİLİSİ, OĞLUYLA BİRLİKTE EĞLENDİ

Saklambaç'tan Doğan Savaş'ın haberine göre; Oyuncu Hande Ataizi ve sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun Bodrum tatili tam gaz devam ediyor. Ataizi, Benjamin Harvey'le evliliğinden olan oğlu Leon ve sevgilisi ile önceki gün Türkbükü'nde bir otelin iskelesinde objektife takıldı. Aydoğdu ve Leon'un oyun oynadıkları anları ise görülmeye değerdi.

'Cici baba iş başında!' Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'nin oğlu ile sevgilisinin eğlenceli anları...

Pandemi nedeniyle evliliklerini erteleyen Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu'nun mutlulukları objektife böyle yansıdı.

'Cici baba iş başında!' Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'nin oğlu ile sevgilisinin eğlenceli anları... - Resim : 2

Dinç Aydoğdu'nun Leon'la her an ilgilenmesi ve onun üzerine titremesi "Cici baba işbaşında" dedirtti. Onların neşeli oyununa daha sonra Ataizi de katıldı ve birlikte denize atladılar. Fit vücudu ile görüntülenen oyuncu, gençlere taş çıkardı.

'Cici baba iş başında!' Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'nin oğlu ile sevgilisinin eğlenceli anları... - Resim : 3

 Hande Ataizi

TATİL VAR, NİKAH YOK

Yaklaşık bir buçuk yıl önce spor salonunda tanışarak aşk yaşamaya başlayan Hande Ataizi ile Dinç Aydoğdu nikah masasına oturmayı planlıyordu. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Ataizi ile Aydoğdu tüm dünyayası etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla düğünlerini ertelemek zorunda kalmışlardı. Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile düğünlerinin ertlenmesiyle ilgili "Biz zaten bir aile olduk. O yüzden düğün ikinci planda kaldı. Ne zaman kafamız rahat olursa o zaman olacak" açıklamasında bulunmuştu.

“Sevgiliniz Dinç Aydoğdu’yla evlilik olur mu?” sorusuna Hande Ataizi, “Bu yaz aklımızda sadece tatil var” yanıtını verdi.

'Cici baba iş başında!' Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'nin oğlu ile sevgilisinin eğlenceli anları... ile ilgili etiketler Hande Ataizi Bodrum tatil Dinç Aydoğdu Leon Harvey benjamin harvey
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.