Çiçero filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Çiçero filmi için geri sayım başladı. Filmin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Çiçero filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Çiçero filmi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırmalar yapmaya devam ediyor. Çiçero filminin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturuyor. Peki, Çiçero filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Çiçero filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

ÇİÇERO FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İlyas Bazna, 2. Dünya Savaşı sırasında Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nde uşak olarak çalışmaktadır. İçeriden birçok bilgiye ulaşabilen Bazna, Almanlar için casusluk yapmaya başlar ve kendisine “Çiçero” kod adı verilir. İlyas Bazna savaşın seyrini değiştirmesine rağmen T4 uygulamasıyla engellilerin gaz odalarına gitmelerine, iğneyle uyutulmalarına engel olamaz.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Çiçero filmi bu akşam saat 20:00 - 22:45 arasında yayınlanacaktır.

OYUNCULARI KİMLERDİR?

Çiçero filminin başrol oyuncuları; Erdal Beşikçioğlu, Burcu Biricik, Ertan Saban'dır.

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya Elmalı’da dünyaya gelmiştir. Burcu Biricik, lisans eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol almıştır.

2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve Akdeniz Kraliçesi olarak seçilmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapan Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik, 1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.
Burcu Biricik’in rol aldığı diziler ve filmler:


2019 – Kuzgun (Dila) (TV Dizisi)
2019 – Çiçero (Ajan) (Sinema Filmi)
2018 – Her Şey Seninle Güzel (Deniz) (Sinema Filmi)
2018 – 8. Gün (Bahar)(TV Dizisi)
2016 – Çok Uzak Fazla Yakın (Aslı) (Sinema Filmi)
2016 – Hayat Şarkısı (Hülya) (TV Dizisi)
2014 – Şeref Meselesi (Kübra Güngör) (TV Dizisi)
2014 – Ulan İstanbul (Kübra) (TV Dizisi)
2014 – Bana Masal Anlatma (Ezgi) (Sinema Filmi)
2013 – Kedi Özledi (Lale) (Sinema Filmi)
2013 – İnanç Odası (Kurban) (Sinema Filmi)
2013 – Beni Böyle Sev (Seda) (TV Dizisi)
2012 – Düşman Kardeşler (Derya) (TV Dizisi)
2012 – Ustura Kemal (TV Dizisi)
2011 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)
2007 – Maçolar (TV Dizisi)

 

 

Çiçero filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Fox TV Erdal Beşikçioğlu Burcu Biricik Ertan Saban film izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.