Çiçeksepeti'nden skandal pasta gönderimi!

Çiçeksepeti uygulaması üzerinden bir müşterinin kız arkadaşına gönderdiği pastada büyük bir skandal yaşandığı ortaya çıktı. Çiçeksepeti’nin pastası sosyal medyada gündem oldu.

Çiçeksepeti uygulamasından kız arkadaşına pasta gönderen bir kullanıcı neye uğradığını şaşırdı. Kız arkadaşının üzerine elleriyle kalp figürü döken bir resmi koyduran kişi sevgilisine giden pastayla neye uğradığını şaşıran kişi fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Sosyal medya hesabından o anları "Manitaya sipariş verdiğim pasta / giden pasta" diye duyuran kullanıcı "Teşekkürler çiçeksepeti" yazarak sitemini dile getirdi.

Çiçeksepeti ise cevabında, "Merhaba, memnuniyetiniz bizler için önemlidir. Sipariş numaranızla bilirkte alıcı ve gönderici isim-soyisim bilgilerini DM üzerinden paylaşabilirseniz sizleri mutsuz eden tüm süreçler hakkında gerekli incelemeyi başlatmak isteriz" ifadelerine yer verdi.

Çiçeksepeti'nden skandal pasta gönderimi!

Çiçeksepeti'nden skandal pasta gönderimi! ile ilgili etiketler pasta Çiçeksepeti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.