Cicaldau Galatasaray St. Johnstone maçında oynayacak mı? Cicaldau neden yok?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İskoç temsilcisi St. Johnstone ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’ya yeni transfer Alexandru Cicaldau’nun oynayıp oynayamayacağı merak konusu oldu. Cicaldau St. Johnstone maçında oynayacak mı?

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven'a 5-1 ve 2-1'lik skorlarla mağlup olan Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Galatasaray ilk maçında sahasında St. Johnstone ile karşılaşıyor.

5 Ağustos 2021 Perşembe akşamında saat 21.00’da başlayacak olan Galatasaray St. Johnstone karşılaşması Spor Smart ekranlarında canlı yayınlanıyor.

CİCALDAU ST. JOHNSTONE MAÇINDA FORMA GİYEBİLECEK Mİ?

Galatasaray’ın yeni transferi Alexandru Cicaldau, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda St. Johnstone maçında forma giyemeyecek.

Cicaldau Galatasaray St. Johnstone maçında oynayacak mı? Cicaldau neden yok?

CİCALDAU ST. JOHNSTONE MAÇINDA NEDEN YOK?

Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda St. Johnstone ile karşılaşacak olan Galatasaray’da Cicaldau oynayamayacak. Romanya'nın Universitatea Craiova takımından 6.5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer edilen Rumen orta saha, eski takımıyla UEFA Konferans Ligi'nde bir maça çıktığı için, Avrupa Ligi karşılaşmalarında yer alamayacak.

Cicaldau, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalması halinde sarı kırmızılı formayı giyebilecek.

Cicaldau Galatasaray St. Johnstone maçında oynayacak mı? Cicaldau neden yok? ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA St. Johnstone Avrupa ligi Cicaldau
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.