CIA'yi sarsan gizemli hastalığın sırrı ne? Arkasında Rusya'nın yeni nesil silahı mı var?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı…

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığıMetehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, CIA’yi ve ABD Kongresi’ni karıştıran gizemli hastalığın iç yüzünü masaya yatırdı.

"BU İLERİDE GENİŞLETİLDİĞİNDE TÜM DÜNYADA DÜŞMANLARIN BİRBİRİNE YÖNELTEBİLECEĞİ BİR SİLAH TÜRÜ OLMASINDAN KORKULUYOR"

Metehan Demir, "Meselenin gizemli bir silah ve gizemli bir saldırı çeşitinden ve beraberinde ortaya çıkan hastalıklar. Kökeni bulunamıyor. Bu ileride genişletildiğinde tüm dünyada düşmanların birbirine yöneltebileceği bir silah türü olmasından korkuluyor. Türkiye'nin 'seveni' çok. 50 bin tane düşmanımız var. Bunlar bu tip numaralarla yurt dışındaki varlıklarımız açısından düşünmemiz gerekiyor. İlk kez 2016'da çıktı. Çok esrarengiz bir iş. Küba Havana'da çıktığında ilk önce ABD'li diplomatların oturduğu bölgelerde görüldü. Anksiyete, geçici bilinç kaybı, baş ağrısı, başkalarının duymadığı sesleri duyuyormuş gibi hissetme ve baş dönmesi gibi çeşitli versiyonlarla karşılaşıyorlar. 2016'da Rusya suçlandı. ABD ve Rus savaşlarını ayıralım, onlar birbirlerini her konuda suçlarlar. 2017'de Kübalı diplomatlara yine Havana'da yönelik bir saldırı olduğu ortaya çıktı. Hatta diplomatlar 20 küsur milyon dolar Kanada hükümetine karşı mağdur oldukları doğrultusunda dava açtılar, saydığım belirtilerle. Yine o zaman ortalık karışmıştı. Rusya mı, Çin mi, o mu şu mu diye. Kanada ve ABD oradaki diplomatların bir bölümünü geriye çekti, acil durum ilan etti.

"YÜKSEK, DÜNYADA KİMSENİN BİLMEDİĞİ BİR TEKNOLOJİYLE BİR SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR"

Son olarak Viyana'da ortaya çıktı. Çok ciddi bir sonic saldırı olduğu şikayetiyle ABD'li diplomatlar aynı şikayetlerle başvurdu. Ortalık yine karıştı. Büyük çaplı bir saldırı olduğu iddia edildi, rakamların 100'ü geçtiği söylendi. Hatta ailelerin etkilendiği raporlara yansıdı. Bin tane komplo teorisi geliştirilebilir. Ancak ardından CIA istasyon şefi görevden alınmış. Sonic saldırılar ile ilgili gelişmeler resmen CIA ve ABD ile alay eder hale geldi. CIA başkanının Hindistan ziyareti sırasında ekipten birisinden çıktı. Kamala Harris Vietnam'a gideceği sırada orada çıktı. Gezi korkunç şeyler içermeye başladı. Bunlar ABD basının iddiaları. ABD yönetiminde Beyaz Saray'da iki kişide çıktığı belirtildi. Her ne oluyorsa bir saldırı gerçekleşiyor. Yüksek teknoloji ve dünyada kimsenin bilmediği bir teknolojiyle gerçekleşiyor. Bunun şiddeti olur mu, daha şiddetlendirilir mi üzerinde çalışılan bir süreç mi?" ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

CIA'yi sarsan gizemli hastalığın sırrı ne? Arkasında Rusya'nın yeni nesil silahı mı var? ile ilgili etiketler Metehan Demir CIA ABD metehan demir ile gündem yeni nesil saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.