CİA'nın iş ilanına Rusya Dışişleri'nden yanıt

CİA'nın "gerçeği açığa çıkarmak" için Rusça bilen kişiler aradığı yönündeki iş ilanına Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt geldi: Yardımcı olmaya hazırız.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Merkezi İstihbarat Teşkilatı'nın (CİA) Rusça bilen, üniversite mezunu ve ulusal güvenlikle ilgilenen kişiler aradığını Twitter hesabından duyuran iş ilanına, esprili bir dille yanıt verdi.

cia_tweet

CİA'nin Rusça okuyabilen kişilere hitap eden bir görsel de paylaştığı tweetinde; "CİA'da dilbilimci olarak neler yapabileceğinizi biliyor musunuz?" diye sorulurken, şifreli bir şekilde yer verilen metinde, casuslara "gerçeği açığa çıkarmak" gibi asil bir misyon edindirileceği belirtildi.

CİA'in iş ilanına, Rus Dışişleri Bakanlığı tarafından Rusça ve İngilizce olarak yanıt verildi.

Bakanlığın yanıtında; "Rus dilinin desteklenmesi ve teşvikinden dolayı CIA'ya teşekkür ederiz. Neden bunu gizlediniz? Uzmanlar ve önerilerle yardımcı olmaya hazırız" ifadeleri yer aldı.

CİA'nın iş ilanına Rusya Dışişleri'nden yanıt ile ilgili etiketler CIA Rusya İstihbarat ajan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.