CIA direktörü Moskova'da!

Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Petruşev ile ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns, Rusya’nın başkenti Moskova'da bir araya geldi.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile bu yıl 6 kez telefonla 1 kez de yüz yüze görüşme yapan Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Petruşev, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile Rusya’nın başkenti Moskova'da bir araya geldi.

CIA direktörü Moskova'da!

CIA DİREKTÖRÜ, ESKİDEN RUSYA BÜYÜKELÇİSİYDİ

2005 ile 2008 yılları arasında ABD'nin Rusya Büyükelçisi olarak görev yapan ve geçtiğimiz mart ayında ise ABD Başkanı Joe Biden'ın CIA Direktörü olarak atadığı Burns ile Petruşev arasındaki görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkilerin ele alındığı ifade edildi.

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ İLİŞKİLER GÜNDEME GELDİ

Rus Güvenlik Konseyi Servisi'nin internet sitesinden ikilinin görüşmesine dair detaylı bir açıklama yapılmazken, sadece "Taraflar Rus-Amerikan ilişkilerini görüştü" ifadesine yer verildi.

CIA direktörü Moskova'da! ile ilgili etiketler CIA Rusya Moskova direktör
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.