Christopher Walken, Dune (Çöl Gezegeni) 2 filminin kadrosuna katıldı

Oscarlı oyuncu Christopher Walken, Denis Villeneuve’nin yöneteceği “Dune: Part 2” filminin kadrosuna katıldı. Walken, filmde İmparator Shaddam IV’ü canlandıracak.

Daha önce filmin ikinci bölümüne Florence Pugh ve Austin Butler’ın da katıldığı açıklanmıştı. Timotee Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya ve Josh Brolin ise yeni filmde rollerini tekrarlayacak.

Filmim çekimlerine sonbaharda Budapeşte’de başlanacak. Villeneuve, senaryoyu Jon Spaihts ile beraber yazdı. Filmin 20 Ekim 2023’te gösterime girmesi bekleniyor.

“Dune”, dünya genelinde 400.6 milyon ABD doları hasılat elde etmişti. Film, aday gösterildiği 10 daldan altısında Oscar aldı.

Walken, 1978 yılında “Deer Hunter” filmindeki rolüyle, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar Ödülünü kazanmıştı.

Christopher Walken, Dune (Çöl Gezegeni) 2 filminin kadrosuna katıldı

Uzak bir gelecekte geçen Dune, ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor.

FİLM, 6 OSCAR ALDI

Denis Villeneuve filmi Dune, 94. Oscar Ödülleri'nde şu ödülleri topladı:

- En İyi Sinematografi: "Dune"
- En İyi Görsel Efekt: "Dune"
- En İyi Film Montajı: "Dune"
- En İyi Film Müziği: "Dune"
- En İyi Yapım Tasarımı: "Dune"
- En İyi Görüntü Yönetmeni - Dune (Greig Fraser)

Christopher Walken, Dune (Çöl Gezegeni) 2 filminin kadrosuna katıldı ile ilgili etiketler Dune christopher walken Çöl Gezegeni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.