Leipzig'in yıldızı Christopher Nkunku, Manchester United ve Arsenal'in radarında

RB Leipzig'in 2019 yazından PSG'den 13 milyon euroya transfer ettiği Christopher Nkunku, Manchester United ve Arsenal'in radarında... İngiltere basının yer alan haberlere göre Leipzig, Nkunku için 62.5 milyon sterlin bonservis bedeli istiyor. Bu sezon Leipzig formasıyla 33 maçta görev alan Nkunku; 22 gol atıp, 13 kez de asist yaptı. 

Premier League devi Manchester United ve Arsenal, Leipzig'in Fransız orta sahası Christopher Nkunku'yu transfer etmek için çalışmalarına başladı.

Şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kalan United ve Arsenal, gelecek yıl için transfer çalışmalarına başladı.

İki ekip, Leipzig'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Christopher Nkunku'yu kadrosuna katmak istiyor.

İngiltere basının yer alan haberlere göre Leipzig, Nkunku için 62.5 milyon sterlin bonservis bedeli istiyor. Bu sezon Leipzig formasıyla 33 maçta görev alan Nkunku; 22 gol atıp, 13 kez de asist yaptı. 

Alman basının yer alan haberlere göre ise süreçte etkili olacak bir diğer etken, Dani Olmo'nun transferi.

Barcelona ve Avrupa'nın önde gelen takımları 23 yaşındaki yıldız futbolcunun durumunu yakından takip ediyor.

Bundesliga'da şu anda 4. sırada yer alan Leipzig'in gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanması durumunda hem Nkunku hem de Olmo'nun transferine aynı anda izin verme ihtimali bir hayli düşük görünüyor.

Leipzig'in yıldızı Christopher Nkunku, Manchester United ve Arsenal'in radarında ile ilgili etiketler Bundesliga Manchester United Arsenal Christopher Nkunku rb leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.