Christoph Daum'dan Stefan Kuntz yorumu... "Tam bir intihar görevi"

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'u göreve gelmeden önce uyardığını açıklayan Alman teknik adam Christoph Daum, "Kuntz ile göreve gelmeden önce konuştum. Bunun tam bir intihar görevi olduğunu söyledim. Ona Türk Milli Takımı'na değil bir kulüp takımından gelen teklifi kabul etmesini söylerdim" dedi.

Alman futbol adamı Christoph Daum, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'u kıskandı... Türkiye'de başta Fenerbahçe olmak üzere zaman zaman ismi bazı takımlarla ismi anılan 67 yaşındaki Daum, Bild'e açıklamalarda bulundu.

Kuntz ile göreve gelmeden önce konuştuğunu belirten Daum, 58 yaşındaki meslektaşına, yeni görevinin tam bir intihar görevi olduğunu söyledi: "Stefan Kuntz ile göreve gelmeden önce konuştum. Bunun tam bir intihar görevi olduğunu söyledim. Ona Türk Milli Takımı'na değil bir kulüp takımından gelen teklifi kabul etmesini söylerdim."

LÖW'Ü DE ELEŞTİRDİ

Almanya Milli Takımı'nın en başarılı hocalarında Joachim Löw, EURO 2020'nin ardından görevi bırakmış ve Panzerler'in başına Bayern Münih'e Şampiyonlar Ligi'ni kazandıran Hanse Flick geçmişti. 

Löw hakkında konuşan Daum, "Löw ne yazık ki son dönemlerinde bazı oyuncuların eski günlerine bakarak takımlar seçti. Performans ilkesine sadık kalmadı. Oyuncuları yanlış pozisyonlarda kullandı. Böylece en güçlü Almanya'yı ortaya koyamadı" dedi.

Flick'i de yorumlayan Daum, "Hansi, görevinde herhangi bir önyargı olmadan çalışıyor. Takım onun yönetiminde çok iyi. Yüksek empati özelliklerine sahip. Onunla birlikte oyuncular nerede, nasıl oynaması gerektiğini biliyor. Artık herkes kendi pozisyonunda oynuyor. Almanya 2018 Dünya Kupası ve EURO 2020'den çok daha iyi durumda" ifadelerini kullandı.

Christoph Daum'dan Stefan Kuntz yorumu... "Tam bir intihar görevi"

Christoph Daum'dan Stefan Kuntz yorumu... "Tam bir intihar görevi" ile ilgili etiketler christoph daum A Milli Takım Stefan Kuntz bild
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.