Christian Eriksen kimdir? Öldü mü? UEFA son durumu açıkladı! Danimarka - Finlandiya maçında şok!

Christian Eriksen kimdir? Danimarka - Finlandiya EURO 2020 karşılaşmasında Danirmarka'nın yıldız futbolcusu Christian Eriksen yere yığıldı. Kalbi duran genç futbolcuya kalp masajı yapıldı. Maç ertelendi. Christian Eriksen Öldü mü?

Christian Eriksen Öldü mü? EURO 2020 karşılaşmasında Danimarka - Finlandiya maçında kalbi duran genç futbolcu Christian Eriksen Öldü mü? Son sağlık durumu nasıl?

Christian Eriksen Öldü mü?

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) B Grubu maçında Danimarka, Finlandiya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada bir anda yere yığılan Danimarka’nın yıldız futbolcusu Christian Eriksen’in kalbi durdu.

Maçta 43. dakika oynanırken gelişen Danimarka atağında Christian Eriksen, taç çizgisine yakın bir yerde bir anda yere yığıldı. Mücadelenin hakemi oyunu durdurarak futbolcunun yanına koştu ve hemen sağlık ekiplerini sahaya davet etti. 15 saniye içinde Christian Eriksen’in yanına gelen sağlık ekibi, oyuncuya kalp masajı yapmaya başladı. Öte yandan takım arkadaşları da 29 yaşındaki futbolcunun etrafında bir çember oluşturdu.

Tüm futbolcuların ve sporseverlerin gergin bir bekleyişe geçtiği olay sonrası Christian Eriksen’e yaklaşık 15 dakika kalp masajı yapıldı. Yıldız futbolcu daha sonra sedye ile oyun alanının dışına taşındı. Eriksen’in sedyede kendisine gelmiş görüntüsü yüreklere su serpti.

UEFA AÇIKLAMA YAPTI

UEFA'dan Eriksen'in durumu ile ilgili bir açıklama geldiç yapılan açıklamada hastaneye kaldırılan yıldız oyuncunun durumunun stabil olduğu kaydedil. Detaylı açıklamanın ise saat 20.45'te yapılacağının altı çizildi. 

Christian Eriksen kimdir? Öldü mü? UEFA son durumu açıkladı! Danimarka - Finlandiya maçında şok! ile ilgili etiketler Danimarka Christian Eriksen Öldü mü? Christian Eriksen kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.