Christian Eriksen hangi takımda oynuyor? Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen kaç yaşında?

Christian Eriksen hangi takımda oynuyor? EURO 2020 mücadelesinde Danimarka - Finlandiya maçında kalbi duran ve acil kalp masajı yapılan Christian Eriksen kaç yaşında, hangi futbol takımında oynuyor?

Christian Eriksen hangi takımda oynuyor, kaç yaşında? EURO 2020 mücadelesinde Danimarka - Finlandiya maçında kalbi duran ve acil kalp masajı yapılan Christian Eriksen kaç yaşında, hangi futbol takımında oynuyor?

EURO 2020 mücadelesinde şok yaşandı! Danimarlka ile Finlandiya'nınn karşı karşıya geldiği maçta taç çizgisinin orada bir anda yere yığılan yıldız futbolcu Christian Eriksen İnter'de oynuyor. 

CHRİSTİAN ERİKSEN HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Uzun yıllar Premier Lig'de Tottenham forması giyen öncesinde de Ajax'ta oynayan Eriksen 108 kez Danimarka A Milli Takım forması giydi ve 36 gol attı.

Christian Eriksen, Sabrina Kvist Jensen ile evli ve iki çocuk sahibi.

Christian Eriksen 14 Şubat 1992'de Kopenhag'da doğdu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Christian Eriksen, Serie A'da bu sezon şampiyon olan Inter takımında forma giyiyor.

Christian Eriksen hangi takımda oynuyor? Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen kaç yaşında? ile ilgili etiketler EURO 2020 christian eriksen hangi takımda oynuyor christian eriksen kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.