İnter ile Chelsea, Jorginho-Eriksen takasında anlaştı

Avrupa futbolu son yılların en büyük takasına hazırlanıyor... İnter Teknik Direktörü Antonio Conte, Chelsea'nin İtalyan yıldızı Jorginho için Londra ekibine Christian Eriksen'i teklif etti. Takası kabul eden Chelsea, Eriksen+20 milyon euro istedi.

Serie A macerası kabusa dönen Danimarkalı yıldız orta saha oyuncusu Christian Eriksen, Premier League'e geri dönüyor... İnter ile Chelsea kulüplerinin Jorginho-Eriksen takasında anlaştığı iddia edildi.

İtalya kaynaklı habere göre, geçen sezon devre arasında Tottenham Hotspur'dan 27 milyon euro bonservisle İnter'e transfer olan 28 yaşındaki Eriksen'in piyasa değeri Jorginho'dan düşük olduğu için İnter'in bu transfer için Londra ekibine bir miktar da para vereceği yazıldı.

Chelsea'yi Premier League şampiyonu yaptıktan sonra İnter'in başına geçen İtalyan teknik adam Antonio Conte, Serie A'da Napoli forması giyen Jorginho'yu takımında görmeyi çok istiyor. Eriksen'den istediği katkıyı alamayan Conte, Danimarkalı yıldızın da Ada'ya dönmek istemesi nedeniyle bu transfer için girişimlere başladı. Chelsea'nin yeni hocası Thomas Tuchel'in Eriksen transferine onay verdiği belirtildi.

Chelsea'nin 2018 yazında 57 milyon euroya Napoli'den transfer ettiği ve güncel piyasa değeri 50 milyon euro civarında olan İtalyan orta saha için İnter'den ekstradan 20 milyon euro isteniyor. 

Eriksen'in Serie A kariyeri her ne kadar kötü geçse de, İnter'in İtalya Kupası'nda Milan'ı 1-0 geriden gelip elediği maçta 90+3'te attığı frikik golüyle takımına turu getiren isim olması, unutulmaz anlardan biriydi.

İnter ile Chelsea, Jorginho-Eriksen takasında anlaştı

İnter ile Chelsea, Jorginho-Eriksen takasında anlaştı ile ilgili etiketler Chelsea Inter Serie A Christian Eriksen premier league Jorginho
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.