Malatyaspor'un büyük kozu Cueva

Yeni Malatyaspor’un Perulu yıldızı Christian Cueva, antrenmanlardaki hırsı ve çalışkanlığıyla dikkat çekiyor.

Süper Lig'in 2. haftasında Malatya temsilcisinin evinde oynadığı Göztepe müsabakasında görev alan Cueva, takım arkadaşlarıyla uyumlu oyunu ve tekniğiyle büyük beğeni kazandı. Brezilya’da aradığını bulamayan 28 yaşındaki futbolcu, Yeni Malatyaspor'da yeni bir başlangıç yaparak kariyerine yeni başarılar eklemeyi hedefliyor. Perulu oyuncu ligin 3. haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor müsabakasında sarı-siyahlı takımın en büyük kozu olacak. Yıldız futbolcunun takım arkadaşları ve teknik heyete gol sözü verdiği aktarıldı.

COPA AMERİCA'NIN YILDIZIYDI

Peru Ligi ekiplerinden USM Porres altyapısından yetişen ve Peru A Milli Futbol Takımı'nda bir çok kez forma giyen Cueva, İspanya ve Brezliya Ligi olmak üzere 11 farklı takımda top koşturdu. Son olarak Brezilya takımı Santos’ta oynayan 28 yaşındaki oyuncunun son durağı ise Yeni Malatyaspor oldu. Futbol kariyerinde önemli başarılar elde eden Cueva, yeni takımıyla sezonun ilk 2 haftasında da oyuna ilk 11'de başladı. Copa America 2019'da yıldızı parlayan Cueva, Avrupa'nın önde gelen takımlarına transfer olması beklenirken Malatya'ya gelmişti.

Malatyaspor'un büyük kozu Cueva ile ilgili etiketler Peru Yeni Malatyaspor christian cueva
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.