Chris Singleton-Melih Mahmutoğlu kavgası... Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko final serisinde gergin anlar...

THY Euroleague zaferinden 4 gün sonra ING Basketbol Süper Ligi'nde final serisi ilk maçına çıkan Anadolu Efes, ezeli rakibi Fenerbahçe Beko'yu 40 sayı farkla mağlup etmişti. Lacivert-Beyazlılar 2 maçı da kazanıp seriyi 2-0 yaptı. Sinan Erdem'deki maça Singleton-Melih kavgası damga vurdu

ING Basketbol Süper Ligi'nde final serisinde Anadolu Efes ezeli rakibi Fenerbahçe Beko'ya karşı 2-0 öne geçti: 95-73. THY Euroleague zaferinden 4 gün sonra serinin ilk maçına çıkan rakibini farklı mağlup eden Lacivert-Beyazlılar saha avantajını iyi kullanmayı başardı.

Yorgun denen, zafer sarhoşu denen Anadolu Efes, ilk maçın 3. çeyreğindeki harika hücum ve savunma performansıyla maçı erken bitirmişti. Son şampiyon bugün de kazanarak seriyi 2-0'a getirdi.

İlk çeyreği 23-19, devreyi de 41-37 önde tamamlayan Efes, son çeyreğe 64-56 önde girdi. Son 5 dakikaya kadar oyunun içinde kalan Sarı-Lacivertliler, son bölümde teslim bayrağını çekti.

Chris Singleton-Melih Mahmutoğlu kavgası... Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko final serisinde gergin anlar...

SINGLETON&MELİH GERGİNLİĞİ

Anadolu Efes'in Amerikalı uzun forveti Chris Singleton ile Fenerbahçe Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu arasında ilk yarıda başlayan gerginlik son çeyrekte kavgaya dönüştü. Bitime 3.27 kala saha bir anda karıştı. Kavgayı ayırmak için iki takım bençi de parkeye girince ekranda korkunç görüntüler oluştu. 

Hücum ribaundu ala Singleton basketbolda "trash talk" denen ağız dalaşı başlattı. Melih'se topu Amerikalı uzunun arkasından sırtına fırlattı. Çok sinirlenen Singleton olay çıkardı! Hakemler maçı durdurdu ve iki oyuncuyu da diskalifiye etti. Fenerbahçe'de olaya karışan 4 oyuncu daha ihraç edildi. Melih'le birlikte Yiğit Onan, Ahmed Düverioğlu ve Alex Perez de oyun dışı kaldı. Jan Vesely ise maç içinde çift teknik faulden ihraç edilmişti. Sarı-Lacivertli takımın bençinde 2 basketbolcu kaldı.

Chris Singleton-Melih Mahmutoğlu kavgası... Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko final serisinde gergin anlar... - Resim : 2

Serinin 3. ve 4. maçları Ataşehir'de oynanacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın şampiyon olacağı seride, üçüncü karşılaşma 7 Haziran Pazartesi günü Fenerbahçe Beko ev sahipliğinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak.

Normal sezonu tek yenilgiyle ilk sırada bitiren Ergin Ataman yönetimindeki Lacivert-Beyazlılar, Gaziantep Basketbol ve Beşiktaş Icrypex'i süpürerek finale gelmişti. Normal sezonu 2. sırada bitiren, THY Euroleague'de ise play-off kaybeden Igor Kokoskov yönetimindeki Sarı-Lacivertli ekip ise çeyrek finalde Darüşşafaka'yı 2-0'la geçtikten sonra zorlu geçen Pınar Karşıyaka yarı final serisini de 3-1 kazanmıştı.

Chris Singleton-Melih Mahmutoğlu kavgası... Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko final serisinde gergin anlar... ile ilgili etiketler Anadolu Efes Fenerbahçe Beko Basketbol Süper Ligi Melih Mahmutoğlu Chris Singleton
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.