Chris Rock'a tokat atan Will Smith'in eşi Jada Pinkett'dan ilk açıklama

94. Oscar Ödülleri töreninde 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazanan Will Smith'in, eşi hakkında şaka yapan Chris Rock'a tokat atması konuşulmaya devam ederken, gözlerin çevrildiği Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'ten ilk açıklama geldi. Saçkıran hastalığıyla mücadele eden Jada Pinkett 'İyileşme dönemimde olduğum için buradayım' ifadelerini kullandı.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen '2022 Oscar Ödülleri' töreninde geceye damga vuran 'tokat' skandalı konuluşmaya devam ediyor. Will Smith, saçlarını kazıtan eşi hakkında şaka yapan Chris Rock'a tokat attı. Salondakileri ve ekran başındakileri şaşkına çeviren bu olayın ardından ise gözlerin çevrildiği Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'ten açıklama geldi.

Saçkıran (alopesi) sorunu nedeniyle saçları dökülen Jada Pinkett Smith, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İyileşme dönemimdeyim ve ben onun için buradayım" ifadelerini kullandı.

Chris Rock'a tokat atan Will Smith'in eşi Jada Pinkett'dan ilk açıklama


NE OLMUŞTU?


En iyi belgesel ödülünü vermek için sahnede bulunan Chris Rock, konuşması sırasında Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in sıfıra vurulmuş saçlarına atıfta bulunarak "Jada, GI Jane 2 için sabırsızlanıyorum" diyerek, GI Jane filmine göndermede bulunmuştu.

Chris Rock'ın gülerek espiriyi sürdürmesinin sinirlenen Will Smith, öfkeyle yerinden kalkarak ve sahneye çıkıp Rock'a sert bir tokat atmıştı. Yerine dönen Smith, "O kirli ağzına bir daha eşimin adına..." diye bağırmıştı.

Oscar Ödülünü almak için sahneye çıkan Will Smith, konuşmasında "Akademi'den özür dilemek istiyorum. Tüm aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Sanat hayatı taklit eder. Çılgın babaya benziyorum, tıpkı Richard Williams hakkında söyledikleri gibi. Ama aşk sana çılgınca şeyler yaptırır." ifadelerine yer vermişti.

Chris Rock'a tokat atan Will Smith'in eşi Jada Pinkett'dan ilk açıklama - Resim : 2

Smith daha sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımda konu ile ilgili sessizliğini bozmuş ve Chris Rock'tan da özür dilemişti: "Şiddetin her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada'nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı."

Chris Rock'a tokat atan Will Smith'in eşi Jada Pinkett'dan ilk açıklama - Resim : 3

 

 

 

 

 

 

Chris Rock'a tokat atan Will Smith'in eşi Jada Pinkett'dan ilk açıklama ile ilgili etiketler Tokat will smith Chris Rock Oscar 2022 oscar ödülleri Jada Pinkett Smith
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.