Chris Pratt ile Katherine Schwarzenegger'in çocukları dünyaya geldi

42 yaşındaki Amerikalı dizi ve sinema oyuncusu Chris Pratt ile kendisinden 10 yaş küçük olan Amerikalı yazar Katherine Schwarzenegger'in bebekleri dünyaya geldi. Çift kız bebeklerine Eloise Christina adını verdi.

“Guardians of the Galaxy”nin (Galaksinin Koruyucuları) yıldızı Chris Pratt ile Arnold Schwarzenegger’ın kızı Katherine Schwarzenegger’in bir kızları daha oldu. Çift, haberi sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı duyurdu. Mesajda, ”İkinci kızımız Eloise Christina Schwarzenegger Pratt’ın dünyaya geldiğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” denildi.

Chris Pratt ile Katherine Schwarzenegger'in çocukları dünyaya geldi

Pratt ve Schwarzenegger, 2019’da evlenmişti. Çiftin, 21 aylık Lyla isimli bir kızları daha var. Pratt’ın Anna Faris ile olan evliliğinden de 9 yaşında Jack isminde bir oğlu bulunuyor.

Pratt’ın yeni filmi “Jurassic World Dominion” Haziran’da gösterime girecek.

 

 

Chris Pratt ile Katherine Schwarzenegger'in çocukları dünyaya geldi ile ilgili etiketler chrıs pratt Katherine Schwarzenegger
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.