Chris Evans, 7 yıldır kullandığı iPhone 6S'ine sonunda veda etti

42 yaşındaki Amerikalı oyuncu Chris Evans uzun zamandır kullandığı emektar telefonu iPhone 6S'e nihayet veda ettiğini duyurdu. Captain America rolüyle tüm dünyanın tanıdığı oyuncu, 7 yıldır kullandığı iPhone 6s'i için ''Çılgın bir yolculuktu. Rahat uyu dostum'' ifadelerini kullandı.

Marvel evrenindeki Captain America ile tanıdığımız Chris Evans, 2015 yılında satın aldığı cep telefonu iPhone 6S ile macerasını noktaladı. Filmlerden milyonlarca dolar kazan oyuncunun kullandığı telefonun modelini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Aldığı kararı sosyal medyadan duyuran Chris Evans, iPhone 6S'ten iPhone 13'e geçiş yaptı.

Chris Evans, 7 yıldır kullandığı iPhone 6S'ine sonunda veda etti


Chris Evans, emektar telefonu iPhone 6S'e veda ettiğini bu sözlerle açıkladı:

"Huzur içinde uyu iPhone 6S. Ana ekran tuşunu özleyeceğim. Şarj olman için verdiğim mücadeleyi, çektiğin bulanık fotoğrafları ve bir anda biten şarjını ise özlemeyeceğim. Çılgın bir yolculuktu. Rahat uyu dostum."

Chris Evans, 7 yıldır kullandığı iPhone 6S'ine sonunda veda etti - Resim : 2

Dünyaca ünlü oyuncunun artık 7 yaşında olan iPhone 6S'ine vedası, bazı takipçilerini güldürdü.

Chris Evans, 7 yıldır kullandığı iPhone 6S'ine sonunda veda etti ile ilgili etiketler Chris Evans iPhone 6s
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.