CHP'ye yakın medyanın diploma yalanını yerle bir eden video Ekşi Sözlük'ün sansürüne uğradı

Halk TV'nin canlı yayınında CHP'ye yakın medyanın diploma yalanını yerle bir eden gazeteci Rafael Sadi'nin sözlerinin yer aldığı video Ekşi Sözlük'ün sansürüne uğradı. Ekşi Sözlük videoyu yayından kaldırarak görüntüleri yükleyen hesabı kapattı. Sitenin söz konusu hamlesi büyük tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite diploması olmadığı yalanını sık sık tekrarlayan CHP'ye yakın medya geçtiğimiz günlerde büyük bir bozguna uğramıştı. Halk TV'de Şirin Payzın'ın moderatörlüğünü yaptığı yayına katılan gazeteci Rafael Sadi, Erdoğan ile sınıf arkadaşı olduğunu söylemişti. Programın sunucusu Payzın o anda ne yapacağını şaşırmıştı. Söz konusu video sosyal medyada gündem olmuştu

EKŞİ SÖZLÜK'TEN SANSÜR

Sık sık tartışmaların odağında olan sosyal paylaşım sitesi Ekşi Sözlük, sosyal medyada gündem olan o videoya sansür uyguladı. Ekşi Sözlük, Rafael Sadi'nin yer aldığı videoyu kaldırarak söz konusu görüntüleri yükleyen hesabı kapattı. Sosyal medyada gündem olan videonun yüklenmesine izin vermeyen Ekşi Sözlük büyük tepki çekerken "Ekşi Sözlük kimin güdümünde?" yorumları yapıldı.

CHP'ye yakın medyanın diploma yalanını yerle bir eden video Ekşi Sözlük'ün sansürüne uğradı ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük Halk TV Şirin Payzın sansür diploma rafael sadi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.