CHP'ye sosyal medyadan tepki yağıyor: #YeşilDüşmanıChp

Atatürk Havalimanı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesine karşı çıkıp bugün eylem yapan CHP'ye, sosyal medyadan tepki yağıyor. #YeşilDüşmanıChp hastag'i kullanan binlerce vatandaş, CHP'li belediyelerin 'yeşili' nasıl katlettiğini paylaştı.

Atatürk Havalimanı'nın Millet Bahçesi'ne çevrilmesine büyük bir tepki gösterip algı oluşturmaya çalışan CHP, sosyal medyada gündem oldu.

 SOSYAL MEDYADAN CHP'YE TEPKİ

Her fırsatta çevrecilikle alakalı gündem oluşturup kamouyunda bir algı yaratmaya çalışan CHP, bu defa kendi ayağına sıktı. Sosyal medyada binlerce kullanıcı #YeşilDüşmanıChp hastagi ile tepkisini dile getiriyor.

CHP'li belediyelerin başka illerde yeşile ve doğaya verdiği zararı paylaşan sosyal medya kullanıcıları "Gezi Parkı’nda “ağaçlar kesiliyor” yalanıyla Türkiye’ye milyarlarca dolar zarar verenler, bugün Atatürk Havalimanı’da yapılacak ve içerisinde 135 binden fazla ağaç olacak Millet Bahçesine karşı" paylaşımları yaptı. 

İşte o paylaşımlardan bazıları: 

CHP'ye sosyal medyadan tepki yağıyor: #YeşilDüşmanıChp

CHP'ye sosyal medyadan tepki yağıyor: #YeşilDüşmanıChp - Resim : 2

CHP'ye sosyal medyadan tepki yağıyor: #YeşilDüşmanıChp - Resim : 3

CHP'ye sosyal medyadan tepki yağıyor: #YeşilDüşmanıChp - Resim : 4

CHP'ye sosyal medyadan tepki yağıyor: #YeşilDüşmanıChp - Resim : 5

 

 

CHP'ye sosyal medyadan tepki yağıyor: #YeşilDüşmanıChp ile ilgili etiketler Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi CHP yeşil doğa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.