CHP'ye oy veren vatandaş isyan etti: 'Ellerim kırılsaydı Sayın İmamoğlu!'

İstanbul Beylükdüzü'nde yerel bir gazeteci, sosyal medya hesabından bir vatandaşın öfkelendiği bir video paylaştı. Vatandaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na asla bitmek bilmeyen yol çalışması alanından kalkan toz yüzünden isyan etti. Gazeteci Cengiz Alçayır'ın paylaştığı videoda vatandaş, 'Sana oy verdiğim için ellerim kırılsın Sayın İmamoğlu' dedi.

İstanbul'da CHP'ye oy verdiğini söyleyen bir vatandaşın isyanı, yerel bir gazeteci tarafından paylaşıldı.

Vatandaş, çektiği videoda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakından tanıdığı Beylikdüzü'nden kendisine isyan etti.

Beylikdüzü - Yakuplu'da Hürriyet Bulvarı'ndaki yol yapım çalışması aylardır devam ediyor. Yerel bir gazeteci olan Cengiz Alçayır ise marinaya doğru giden bulvarın bir sakini olan vatandaşın sesini duyurmak için paylaşımda bulundu.

BULVARDA YANARDAĞ PATLAMIŞ GİBİ

Aylardır çalışması tamamlanamayan bulvarda, sağ şeridin üzerindeki asfalt tamamen sökülmüş vaziyette beklemeye devam ediyor. Yolun yapım aşamasındaki kısmından kalkan toz ve çamur ise etrafa saçılmaya devam ediyor. 

Adeta volkan patlamasının ardından kül yağmış gibi görünen bulvarda, araçların üzeri toz ile kaplanmış durumda. 

Yoldan hızla geçen araçlar ise bu durumu daha da kötüleştirerek tozun sürekli yayılmasını kolaylaştırıyor. 

CANLI YAYINI ENGELLENDİ

Cengiz Alçayır'ın sosyal medya hesabından paylaşılan ve bir vatandaşın İBB Başkanı Ekrem İmamoğluna isyan ettiği videoda, aynı vatandaş ayrıca konu hakkında internet üzerinden açtığı canlı yayının İBB tarafından engellendiğini de aktarıyor. 

 

 

CHP'ye oy veren vatandaş isyan etti: 'Ellerim kırılsaydı Sayın İmamoğlu!' ile ilgili etiketler İBB İmamoğlu beylükdüzü hürriyet bulvarı yol toz isyan cengiz alçayır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.