Serdar Akinan CHP'nin yeni kanalının başına getirildi!

Gezi Parkı provokasyonunu destekleyen, DHKP-C'li teröristlerin saldırılarına hak vermek için mazeret arayan Serdar Akinan ile Adnan Bulut CHP'nin yeni kanalı KRT'nin yönetimine getirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Halk TV'nin yerine satın alınan KRT'nin yönetimine Adnan Bulut ve Serdar Akinan'ı getirdi. Bulut ve Akinan kanalı Mart 2019 yerel seçimlerine hazırlayacaklar.

Hatırlanacağı üzere Akinan, Gezi Parkı provokasyonu sırsında Vagus TV adlı bir dijital TV kurmuştu. Serdar Akinan, Gezi provokasyonuna destek veren isimler arasında yer almıştı.

HER DEVRİN ADAMI SERDAR AKİNAN!

Her dönemin ruhuna göre hareket eden Serdar Akinan daha önce "Kan Uykusu" adında Mehmetçik’e övgü yağdıran bir belgesel hazırlamıştı. Ancak aynı Akinan daha sonra DHKP-C'li bir teröristin eylemine "hak vermek" için mazeret aramıştı.

Serdar Akinan'ın CHP'nin yeni kanalının başına getirilmesi, kanalın nasıl bir yayın politikası izleyeceğinin de işaretçisi oldu. 

Serdar Akinan CHP'nin yeni kanalının başına getirildi!

SERDAR AKİNAN KİMDİR?

1968 İstanbul doğumlu Serdar Akinan gazeteci, yazar, televizyoncu ve iş adamıdır. Ayrıca SKY Türk adlı haber kanalında Genel Yayın Yönetmenliği yaptı.

1987’de Milliyet Gazetesi'nde daha 17 yaşında gazeteciliğe başladı. Cumhuriyet Gazetesinde çalıştı. İlk özel televizyon Star'da televizyon haberciliğine adım attı. 1992 yılında görüntülü haber dalında iki ayrı birincilik ödülü aldı. Haber programı 32. Gün'ün görsel yönetmenlik, muhabirlik, kameramanlık yaptı. Daha sonra ABD'ye gitti. Star TV'nin Washington temsilcisi oldu. Türkiye'ye döndüğünde ilk olarak Number One TV'nin başında görev aldı. Haber kanalları CNN Türk, NTV ve Habertürk'ün kuruluşlarında kanalların başındaydı. SkyTurk kanalının kuruluşunda rol aldıktan sonra bu kanalın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı. Akşam gazetesinde köşe yazarıydı. İşten çıkarıldıktan sonra Vagus.tv adında bir haber portalı açtı.

Kitapları
Neo-Takiye
Kan Uykusu (2007)
Soğuk Barış (2008)
Kan Uykusu Kınalı Türkü (2008)
Sahi Beni Neden Almadılar? (2013)

Serdar Akinan CHP'nin yeni kanalının başına getirildi! ile ilgili etiketler Gezi olayları serdar akinan gezi KRT
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.