CHP'nin trolleri işbaşında! Sosyal medyada kopyala yapıştır paylaşımlar!

Cumhurbaşkanı ve ailesinin kaçacağı yalanını atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayınladığı video sonrasında trol hesaplardan destek gördü.

Her yaptığıyla adeta bir tiyatro edası oluşturan CHP, bu akşam da şaşırtmadı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve ailesinin yurtdışına kaçacağı yalanının ortaya atan Kılıçdaroğlu, bu akşam bir açıklama yapacağını duyurmuştu.

Ancak gazeteci Emre Erçiş Kılıçdaroğlu'nun 'Açıklayacağım' dediği şeyleri saatler öncesinden yayınlamıştı. Erdoğan'ın NATO restinden rahatsız olan ABD, CIA üzerinden komplo belgelerini servis etti. CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan'ın CIA ile işbirliği içerisinde olduğu ve Kılıçdaroğlu'na bu kirli talimatı verdiği ortaya çıktı.

 Kılıçdaroğlu'nun açıklamalardından sonra troller ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun tiyatro gösterisi sergilediği tweetinin altındaki yorumların yüzde 50’den fazlasının birebir aynı veya belirli aralıklarla defalarca kez aynı hesaplarla paylaşılmış hazır metinler olduğu belirlendi... 

İşte o paylaşımlar... 

 

 

 

 

CHP 13. kat trolleri bu akşam ekstra mesaiye kalmışlar. Kılıçdaroğlu’nun tiyatro gösterisi sergilediği tweetinin altındaki yorumların %50’den fazlası birebir aynı veya belirli aralıklarla defalarca kez aynı hesaplarla paylaşılmış hazır metinler. Fav ve rt’yi söylemiyorum bile.

CHP'nin trolleri işbaşında! Sosyal medyada kopyala yapıştır paylaşımlar! ile ilgili etiketler Ömer Çelik Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ troll
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.