CHP'nin "sol" parti olmadığını Kemal Kılıçdaroğlu resmen ilan etti!

Eskişehir'de konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 seçimlerini işaret ederek, "Sağ-sol yok" mesajı verdi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de vatandaşlara hitap etti. Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de su sorunuyla ilgili olarak baraj yapıldığını belirterek, "Uzun süreden sonra barajı bitirdi, AK Partili belediye meclis üyeleri, suyun Eskişehir'e gelmemesi için yatırım planından bu boruları çıkardılar. Ben Binali Yıldırım'a seslenmek istiyorum. Sizin belediye meclis üyeleriniz Eskişehir halkına neden kin besliyor?" eleştirisini yönetti.

YENİ KHK'LAR

Kılıçdaroğlu yeni KHK'larla getirilen düzenlemelere ilişkin olarak, "Yargıtay'a yeni üye seçilecekse liyakata dayalı seçime asla ses çıkarmayız. Fakat falan partiden, falan tarikatan deyip yargıç kimliğini devre dışı bırakıp militan hakim tayin ederseniz öncelikle onun karşısına biz çıkacağız." dedi.

2019 seçimlerine yönelik mesajlar veren Kılıçdaroğlu, "2019'da sağ sol yok, demokrasiden yana olmak var... Asla ve asla yorulmayacağız. Yorgunluk bizim kitabımızda yoktur. Her saat çalışacağız. Her alanda çalışacağız." dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu;

"Bu sabah yayımlanan KHK ile Danıtay'a 16, Yargıtay'a 100 yeni hakim tayin ediyorlar. Geçmişte FETÖ uygulamasının yargıya nasıl darbe vurduğunun hepimiz tanığıyız. Yargıtay'a yeni üye seçilecekse liyakata dayalı seçime asla ses çıkarmayız. Fakat falan partiden, falan tarikatan deyip yargıç kimliğini devre dışı bırakıp militan hakim tayin ederseniz öncelikle onun karşısına biz çıkacağız. Çay toplamaya gidenlerin yaygıya nasıl gölge düşürdüklerini hepimiz çok iyi biliyoruz. Liyakatı esas alan seçime ses çıkarmayız."

"SAĞ-SOL YOK"

2019 seçimlerine yönelik mesajlar da veren Kılıçdaroğlu, "2019'da sağ sol yok, demokrasiden yana olmak var... Asla ve asla yorulmayacağız. Yorgunluk bizim kitabımızda yoktur. Her saat çalışacağız. Her alanda çalışacağız." dedi.

CHP'nin "sol" parti olmadığını Kemal Kılıçdaroğlu resmen ilan etti! ile ilgili etiketler Kılıçdaroğlu sol sağ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.