CHP'nin reklam çalışması patladı! Meğer o genci 'konser var' deyip mitinge götürmüşler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Aday olma" dediği için partililer tarafından tartaklanan Ömer Faruk Berber, daha sonrasında Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Ancak katıldığı bir sohbet odasında yaşananları anlatan Berber, kendisini 'konser var' diye CHP mitingine götürdüklerini açıkladı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da düzenlenen Geleceği Kur Gençlik Festivali'nde gençlerle bir araya geldi.

PARTİLİLER TARAFINDAN TARTAKLANMIŞTI

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında bir genç, "Aday olma Kılıçdaroğlu" diyerek tepkisini dile getirdi. O anlarda isminin Ömer Faruk Berber olduğu öğrenilen gencin ağzı, partililer tarafından kapatılarak susturulmaya çalıştırıldı. 

 

KILIÇDAROĞLU, FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Bu olayın sosyal medyada gündem olması üzerine miting bitiminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, o genci yanına çağırarak fotoğraf çektirdi. O anlarda CHP'li gazeteci Özelm Gürses sosyal medya hesabından paylaştı.

"KONSER VAR" DİYEREK KANDIRIP MİTİNGE GÖTÜRMÜŞLER 

Katıldığı bir sohbet odasında yaşananlara ilişkin açıklama yapan Ömer Faruk, "Ben kimsenin operasyon elemanı değilim. Ailem de Yeniden Refah Partisi kurucu üyesi falan değil" diye konuştu ve kendisi üzerinden yürütülen PR çalışmalarını suya düşürdü.

Sözlerinin devamında, CHP'nin kendisini kandırdığını dile getiren Ömer Faruk, "Bizi konser var diyerek oraya götürdüler. Kılıçdaroğlu'nun kendisini pohpohladığını görünce tepkimi dile getirdim. Ben adaylığını desteklemiyorum" diye konuştu.

CHP'nin reklam çalışması patladı! Meğer o genci 'konser var' deyip mitinge götürmüşler

Ömer Faruk sohbet odasında konuya ilişkin şunları söyledi:

"Biraz önce beni AK Parti, Yeniden Refah ile ilişkilendirdiler. Hiçbir parti ile ilişkim yok. Bugün tamamen spontane gelişti. Otobüste beraber gititğim, okuldan çok yakın arkadaşlarımın bile bilgisi yoktu. Tamamen o an kafamda gelişti, giderken de böyle bir şey yoktu. Konser olacağını düşünüyordum. Kılıçdaroğlu'nun çıkacağını bilmiyordum. Çıkıp pohpohlanınca ben de öyle bir şey yaptım. Operasyon çocuğuymuşum gibi davranılıyor da tamamen içinden geleni yaptım orada"

 

.

.



 

 

CHP'nin reklam çalışması patladı! Meğer o genci 'konser var' deyip mitinge götürmüşler ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.