CHP'nin neferi tecavüzle suçlanıyor

Hakkında cinsel saldırı ve darp iddiasıyla dava açılan ve tutuklanan CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz'ün tüm bilgilerinin partiye ait sitelerden silindiği ortaya çıktı. Öte yandan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yakınlığıyla kısa sürede parti içerisinde önemli görevlere atandığı belirtilen Karagöz'ün birçok CHP'liyi sosyal medya üzerinden överken AK Parti'li siyasetçileri sık sık hedef aldığı belirlendi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz, 20 yaşındaki Z. Y.'ye yönelik cinsel saldırı ve darp suçlamasıyla önceki gün tutuklandı.

Karagöz, cinsel saldırıdan tutuklanınca partide büyük hareketlilik yaşandı. CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, teşkilatta yükselmesini sağladığı kankası Karagöz’ün tüm bilgilerini partinin sitelerinden sildirdi.

CHP'nin neferi tecavüzle suçlanıyor

CANAN KAFTANCIOĞLU SAYESİNDE YÜKSELDİ!

Kartal Belediyesi'nde şoför olarak çalışırken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla yakın dostluğu nedeniyle parti teşkilatlarında yıldızı parlayan Karagöz'ün CHP Maltepe İlçe teşkilatında organizasyon yapma görevi aldığı biliniyor.

CHP'NİN ÖN SAFHASINDA

Öte yandan, tutuklu Umut Karagöz’ün, sosyal medya hesaplarında algı operasyonu yürütmek maksadıyla sık sık paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

CHP'nin İstanbul teşkilatının ön saflarında yer alan Karagöz'ün, bir paylaşımında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı hedef aldığı, diğerinde ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş’ı da övdüğü görüldü. 

CHP'nin neferi tecavüzle suçlanıyor - Resim : 2

 

 

CHP'nin neferi tecavüzle suçlanıyor ile ilgili etiketler CHP Maltepe İstanbul Fahrettin Koca Mansur Yavaş umut karagöz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.