CHP'nin Mersin'deki mitingine kaç kişi katıldı? Valilik açıkladı

CHP'nin erken seçim çağrısıyla düzenlediği Mersin'de mitinge ne kadar kişi katıldığı tartışmalara konu olmuştu. Mersin Valiliği, mitinge yaklaşık 21 bin 500 kişi katıldığını ve olaysız şekilde tamamlandığını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta erken seçim çağrısında bulunmak amacıyla meydanlara inme kararı almasının ardından ilk mitingini Mersin'de gerçekleştirdi.

'Milletin Sesi' sloganıyla gerçekleştirilen mitingte kaç kişinin olduğu tartışma konusu olmuştu. Mersin Valiliği bir açıklama yaparak tartışmalara noktayı koydu.

"MİTİNGE 21 BİN 500 KİŞİ KATILDI"

Mersin Valiliği tarafından Mersin Millet Bahçesi yanındaki alanda düzenlenen mitinge kaç kişinin katıldığı belirlendi. "Milletin Sesi Mitingi"ne yaklaşık 18 bin 500 kişinin polis ekiplerince güvenlik önlemi alınan turnikelerden geçerek katıldığı, 3 bin kişinin de alan dışından mitingi izlediği tespit edildi.

Açıklamada, mitingin olaysız şekilde tamamlandığı kaydedildi.

 

CHP'nin Mersin'deki mitingine kaç kişi katıldı? Valilik açıkladı ile ilgili etiketler CHP mersin mitingi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.