CHP'nin Lütfü Türkkan sessizliğinin nedeni ortaya çıktı

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit yakınına küfür etmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Türkkan'a tepki üstüne tepki gelirken CHP'den konuyla ilgili hala bir açıklama gelmedi. Kılıçdaroğlu'nun skandal olaya ilişkin tek bir açıklama yapmaması üzerine Akşener'in CHP liderinden Türkkan hakkında CHP'lilerin açıklama yapmamasını istediği öne sürüldü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl programına katılan isimlerden biri olan İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, burada kendilerine tepki gösteren şehit ağabeyine ağza alınmayacak küfürler sarf etti. Yaşananların kameralara yansıması sonrası Türkiye adeta ayağa kalktı.

Sosyal medyada başlayan tepki çığ büyüyerek tüm ülkeyi sardı. Başta iktidar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere tüm ülke, şehit yakınlarına sahip çıktı.

MİLLET İTTİFAKI SESSİZ

Tüm bu gelişmelerin yanında ana muhalefet partisi CHP'den, konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. CHP'nin, tüm ülkeyi ayağa kaldıran bu olaya neden kayıtsız kaldığı merak konusu olmuştu. Ana muhalefetin sessizliğiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

AKŞENER İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ İDDİASI

Olayın ardından Meral Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yaptığı öne sürüldü. Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesinden de sessizlik kararı çıktı. Akşener'in, görüşmede Kılıçdaroğlu'ndan, Lütfü Türkkan hakkında CHP'lilerin açıklama yapmamasını istediği öğrenildi.

CHP'nin Lütfü Türkkan sessizliğinin nedeni ortaya çıktı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Lütfü Türkkan Şehit küfür
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.