Nedim Şener: CHP ve Deva Partisi'nin yaptığı ABD'ye selam çakmaktır. FETÖ'nün asıl sahibi ABD'dir!

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, 'düşük faiz - yüksek kur' politikasının detaylarını, askeri okullara sızan FETÖ'cüleri ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın tepki çeken KHK açıklamasını masaya yatırdı.

"İŞ ARAYAN SANAYİCİ İLE İŞ ARAYAN GENCİ BULUŞTURACAK ETKİLİ BİR MEKANİZMA ŞART"

Nedim Şener, "Yaşanan dalgalanmalardaki tartışmaların en önemli nedeni öngörülebilirlik. Düşük faizle büyümeyi, döviz kuru yüksekliği ile de ihracatı geliştireceğiz. İşçi arayan sanayici ile iş arayan genci buluşturacak etkili bir mekanizma şart.

"BABACAN'IN KHK AÇIKLAMASI 'BEN FETÖ'CÜLERİ TEKRAR DEVLETE SOKACAĞIM' DEMEKTİR"

Askeri okullara girenlerin tamamına yakını FETÖ'cü. Babacan'ı uyarıyorum; bu 'Ben FETÖ'cüleri tekrar devlete sokacağım' demektir. Bundan ala terör propagandası, yardım politikası suçu işlenemez. Babacan'ın ya da Kılıçdaroğlu'nun babasının dükkanı mı burası ki FETÖ'cüleri tekrar devlete iade edecek! Siz ne yapıyorsunuz?  CHP'nin, Deva Partisi'nin yaptığı ABD'ye selam çakmak. Karşımızda FETÖ tabelası var ama yapının asıl sahibi FETÖ'dür." ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ'Yİ 'FETÖ'NÜN DEVLETE SIZMASINA İZİN VERDİNİZ' DİYE SUÇLUYORLARDI, ŞİMDİKİ TAVIRLARI NE ANLAMA GELİYOR?"

Mete Yarar, "AK Parti'yi 'FETÖ'nün devlete sızmasına izin verdiniz' diye suçluyorlardı, şimdiki tavırları ne oluyor? Açıklamalarını reddedip yeni açıklamalar yapıyorlar. Kim kiminle helalleşti? Biz tezkereye hayır mı dedik? Kandil'i mi bombaladık? Kandil'den geri mi geldik? Ne oluyor, nasıl değişiyor ben bu işi anlamadım. ABD'nin çıkarına gelmediği gün bu yaşananlar biter, bu kadar net. Yaşanılan süreçler artık farklı bir boyutu gösteriyor." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Nedim Şener: CHP ve Deva Partisi'nin yaptığı ABD'ye selam çakmaktır. FETÖ'nün asıl sahibi ABD'dir! ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Ali Babacan KHK CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.