CHP’nin kanalında PKK’yı aklamaya çalıştı

Emekli Amiral Türker Ertürk gündem olmaya devam ediyor. Daha önce 'Demirtaş'ın Türkiye için şans olduğunu düşünüyorum' sözleriyle gündeme gelen Ertürk bu kez Halk TV'de YPG/PKK terör örgütünü aklama çalıştı.

Emekli Amiral Türker Ertürk, katıldığı Halk TV canlı yayınında, 13 Kasım'da gerçekleşen ve altı vatandaşımızın hayatını kaybettiği Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı ile ilgili skandal bir iddia ortaya attı.

PKK'yı aklama çabası

Daha önce "Demirtaş'ın Türkiye için şans olduğunu düşünüyorum" sözleriyle gündeme gelen Emekli Amiral Türker Ertürk, Taksim'deki terör saldırısını "DEAŞ'ın yaptığını" öne sürerek terör örgütü PKK'yı aklamaya çalıştı.

Türker "Bu işin arkasında radikal İslamcılar var. Bakıyoruz saldırgana Arap" ifadelerini kullandı. Hain saldırıdan terör örgünü sıyırmaya çalışan Türker'in sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

CHP’nin kanalında PKK’yı aklamaya çalıştı ile ilgili etiketler YPG PKK terör
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.