CHP'nin kanalına çıkan Ataol Behramoğlu, Kurban Bayramı'nı hedef aldı: 'İnsanın içinde nasıl bir canavar yaşıyor olmalı?'

Halk TV'ye konuk olan edebiyatçı Ataol Behramoğlu Kurban Bayramı'na ilişkin, “Kuzuyu kesmek, öldürmek için insanın içinde nasıl bir canavar yaşıyor olmalı? Canlıları keserek bayram olmaz” dedi. Behramoğlu'nun kurban ibadetiyle ilgili hadsiz sözlerine tepki yağıyor.

CHP'nin kanalı Halk TV'ye konuk olan edebiyatçı Ataol Behramoğlu, İslam inancını hedef aldı.

Kurban Bayramı'na ilişkin, “Kuzuyu kesmek, öldürmek için insanın içinde nasıl bir canavar yaşıyor olmalı? Kurban bayramının hemen arefesindeyiz. Canlıları keserek bayram olmaz arkadaşlar, kimse kusura bakmasın, herkes de alkışlasın. Alkışlamayanı da ayıplarım yani” diyerek skandal sözler sarf etti.

Behramoğlu'nun hadsiz sözleri tepkileri de beraberinde getirdi.

CHP'nin kanalına çıkan Ataol Behramoğlu, Kurban Bayramı'nı hedef aldı: 'İnsanın içinde nasıl bir canavar yaşıyor olmalı?' ile ilgili etiketler Kurban Bayramı ataol behramoğlu skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.