CHP'nin kalesinde eylem

Ankara'da Çankaya Belediyesi bünyesinde çalışan işçiler, belediye yönetiminin toplu sözleşmede yer alan haklarını ödemediği gerekçesiyle eylem yaptı. İşçiler, CHP'li Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i protesto etti.

Çankaya Belediyesi'nde DİSK'e bağlı işçiler, zam alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı.

İŞ BARIŞINI BOZDU

Sloganların atıldığı eylemde açıklama yapan Genel-İş Ankara 1 No'lu Şube Başkanı İsmail Yıldırım, toplu iş sözleşmesinde kazanılan sosyal haklar ve ikramiyelerin uzunca süredir zamanında ödenmediğini, her birimde uygulanan hak gasplarının iş barışını bozduğunu söyledi.

CHP'nin kalesinde eylem

''HAFTA İÇİ İZİN KULLANIDIRILIYOR''

Bazı işyerlerinde fazla çalışma yaptırıldığı halde mesai ücreti verilmediğini ve toplu iş sözleşmesinde kazanılmış olan sosyal izin hakkının yıllardır kullandırılmadığını belirten Yıldırım, "Bazı arkadaşlarımızın kazanılmış olan yol yardımı düşürülmeye çalışılmakta ve zorunlu servis uygulaması dayatılmakta, ayrıca hafta sonu çalıştırılıp hafta içi izin kullandırılmaktadır" dedi.

CHP'nin kalesinde eylem ile ilgili etiketler Ankara CHP Çankaya DİSK İşçi zam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.