Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki oy hedefini açıkladı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki oy hedefini yüzde 51 olarak açıkladı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV'de yayınlanan "Türkiye'nin Nabzı" programında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı.

İmamoğlu İstanbul'da AK Parti'nin ilk yıllarında başarılı bir belediyecilik örneğini sergilediğini söyleyerek şöyle konuştu: "94'ün son yıllarını kastediyorum. Bunu kendilerine de söyledi. Ama şimdi yönetim kabiliyetini yitirmiş, yönetim şevkini yitirmiş bir İstanbul'da kenti hisseden ve kenti birbirinden ayırt etmeyen kurulu bir toplum yaratma arzusundayız."

TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığına aday olursa kendisini arayıp şans dileyeceğini söyleyen CHP'li aday İmamoğlu, seçim sandıklarında güvenliğin tam olarak sağlanacağını söyleyerek, 'sandığa atılan oylarla değil sayılan oylarla seçim kazanıyorsunuz' dedi.

"İSTANBUL'UN YENİ NESİL BİR BELEDİYEYE İHTİYACI VAR"

Ekrem İmamoğlu, "İstanbul seçmeni neden Ekrem İmamoğlu'na oy versin?" sorusunu şöyle yanıtladı:"25 yıldır bir İstanbul yönetimi yaşıyor İstanbul. Eksileri vardır artıları vardır. Hatta çeyrek yüzyıl diyebiliriz. 25 yıl birazcık, artık insanlara yetmiyor. Hatta biraz da enerjisi düştü. İnsanlar aslında mutsuz. Neredeyse 10 bin yıllık kent, dünyanın merkezi olmaya namzet. Dünya kentinin enerjiye, yeni nesil bir belediyeciliğe ihtiyacı var. İstanbullular'ın yüzde 60'a yakını 'Fırsatını bulsam bu kenti terk ederim' diyor."

İSTANBUL'DA YÜZDE KAÇ OY ALMAYI HEDEFLİYOR?

İstanbul'daki oy hedefini yüzde 51 olarak açıklayan Ekrem İmamoğlu, "Şu anda yeterli olan yüzde 51. Hayatımda hiçbir zaman kaybetmek üzere plan yapmam. İki adaylık seçim olacaksa yüzde 51. Matematikte ne yetiyorsa o. Hedefimiz İstanbul'un tamamının oyunu almak. O kadar güvenim var kendime. Evet ben herkesin oyunu alabilirim." dedi.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki oy hedefini açıkladı ile ilgili etiketler İstanbul Ekrem İmamoğlu İstanbul Medipol Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.