CHP'nin gençliği Shutterstock'tan çıktı: Kendi gençleri nerede?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin "Gençlik burada" sloganı ile yürüttüğü gençlik hareketi sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter sayfasında yer alan "Gençlik Burada" kampanyasının görselleri Shutterstock'tan çıkınca, Kılıçdaroğlu'na "Kendi gençleri nerede?" sorusu yöneltildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin "Gençlik burada" sloganı ile yürüttüğü gençlik hareketi sosyal medyada alay konusu oldu.

CHP'nin gençliği Shutterstock'tan çıktı: Kendi gençleri nerede?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter'daki kapak resminde "Gençlik Burada" adlı kampanyanın görseli yer alıyor. Kampanyada kullanılan görsellerin kaynağının Shutterstock olduğu ortaya çıkınca sosyal medyada CHP ve ajansı ile ilgili sayısız paylaşım yapıldı.

Twitter'da CHP Genel Başkanı titrinin yanı sıra "Gençlerin demokrat amcası" tanımlaması bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Kendi gençleri nerede?" sorusu yöneltildi.

CHP'nin gençliği Shutterstock'tan çıktı: Kendi gençleri nerede? - Resim : 2

Sosyal medya kullanıcılarından bazıları CHP'nin ajansının Shutterstock'a düştüğüne vurgu yaptı. Parti yönetimi ve Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Gençlik burada falan değil, bildiğin Shutterstock’da" yorumları da yapılırken, kampanya görsellerinde kullanılan başörtülü genç kızın kıyafetinin değiştirildiği ve yüzüne sahte gülümse eklendiği belirtildi.

CHP'nin gençliği Shutterstock'tan çıktı: Kendi gençleri nerede? - Resim : 3

CHP'nin gençliği Shutterstock'tan çıktı: Kendi gençleri nerede? ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu gençlik burada kampanya görselleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.