CHP’nin fonladığı troll Selçuk Bayraktar’ı hedef aldı!

CHP’ye yakınlığıyla bilinen sosyal medya trolü Ozan Balık, ürettiği teknolojiyle Orta Doğu’nun geleceğine yön veren Selçuk Bayraktar’ı hedef aldı.

CHP’nin fonladığı sosyal medya trollerinden Ozan Balık, her fırsatta Türkiye ve milli adımları hedef almaya devem ediyor. Yürüttüğü Türkiye karşıtı propagandalarına yenisini ekleyen troll Balık, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar’ı hedef aldı.

Ürettiği teknoloji ile Türkiye’yi dünya sahnesinde söz sahibi yapan, Orta Doğu’nun geleceğini şekillendiren ve TSK’nın sınır ötesi operasyonlarının yanı sıra Azerbaycan-Ermenistan, Rusya-Ukrayna savaşlarında rol oynayan İHA/SİHA teknolojisinin mimarı Bayraktar’a saldıran Balık, akıl tutulması yaşadığını gözler önüne serdi.

CHP’nin fonladığı troll Selçuk Bayraktar’ı hedef aldı!

Başta Doğu Akdeniz ve Karadeniz’deki gaz arayışlarının güvenliği olmak üzere Ege Denizi’nde Yunan tehdidine karşı durmada rol oynaya İHA/SİHA’ları da hedef alan Balık, Bayraktar için, “Selçuk Bayraktar kendini kahraman sanıyor! Kayınpederini arkasına almış millete şov yapıyor!” ifadelerini kullandı. 

AKIL TUTULMASI MI?

Küresel çapta rüştünü ispat etmiş, Türkiye'de terör mücadelede aktif oynamasının yanı sıra çok sayıda ülkeye ihracat yapma başarısı göstermiş bir projenin mimarı olan Bayraktar'ı hedef alan Balık, 'Akıl tutulması mı yaşıyor' sorusunu akıllara getirdi.

CHP’nin fonladığı troll Selçuk Bayraktar’ı hedef aldı! ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar SİHA İHA
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.