CHP'nin fonladığı TELE1'de skandal yayın! Merdan Yanardağ'dan Osmanlı'ya çirkin sözler!

CHP'nin her fırsatta Osmanlı Devleti'ne olan öfkesini dile getirmesi üzerine yine CHP'nin fonladığı kanallar da aynı çizgide ilerliyor. Açık açık CHP'den 'Hizmet karşılığı' para aldıklarını itiraf eden TELE 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da CHP zihniyetini ekranlara yansıtıyor. Yanardağ, canlı yayın programında Osmanlı hakkında skandal ifadeler kullandı.

CHP ve İYİ Parti’nin fonladığı kanallardan biri olan TELE 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Osmanlı Devleti hakkında çirkin ifadeler kullandı. 

Yanardağ skandal açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"16. yüzyıldaki bir halk şiiri vardır. Şalvarı şaltak Osmanlı, eğeri kaltak Osmanlı, ekmede biçmede yok, yemede ortak Osmanlı. Buradaki kaltak, eğer biçimidir. Bugünkü anlamında değildir. Uçkuru gevşek Osmanlı demek. Halk şiiri bunlar... Milletin iradesine 600 yıl el koymuş bir hanedanlığın böylesine cansiperane korunması anlaşılır gibi değil."

ABDÜLHAMID HAN'A DA HAKARET ETMİŞTİ

Yanardağ daha önce canlı yayında, "Bu millet sizin ağababanız Abdülhamid'e boyun eğmedi, size mi eğecek? Yalan üzerine kurulu bir tarih anlayışınız var. Uydurulan bir yalan üzerine kurulu naylon kahramanlardan oluşan bir tarihiniz var. Bizim tarihimiz gerçek kahramanlardan oluşuyor ama…" şeklinde skandal ifadelerde kullanmıştı.

"ECDADA SÖVDÜREN KÖKSÜZLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'li Tunç Soyer'in osmanlı'yı hedef alan sözlerine tepki olarak "Her şeyden önce biz tarihi son bir asra hapsedilemeyecek kadar büyük bir milletiz. Size binlerce yıllık tarihinizi unutturmaya, size kendi ecdadınıza sövdürmeye çalışan köksüzlere lütfen kulak asmayın. Şanlı tarihinizle gurur duyun, zaferlerinizle, kültürünüzle her zaman iftihar edin." demişti.

CHP'nin fonladığı TELE1'de skandal yayın! Merdan Yanardağ'dan Osmanlı'ya çirkin sözler! ile ilgili etiketler CHP Osmanlı TELE 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ Merdan Yanardağ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.