CHP'nin fonladığı medya yine iş başında! Sözcü ve Tele1'in saat yalanına Hamza Dağ'dan tepki!

CHP medyası Sözcü ve Tele1, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünde parti yöneticilerine ve milletvekillerine 'İsviçre malı saat' hediye ettiğini öne sürdü. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, iddiaları yalanlarken CHP medyasına da tepki gösterdi.

CHP tarafından fonlandığı ortaya çıkan Sözcü ve Tele 1, provokasyonlarına çirkin bir operasyon daha ekledi. Tetikçi medya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünde parti yöneticilerine ve milletvekillerine 'İsviçre malı saat' hediye ettiğini öne sürdü.

CHP'nin fonladığı medya yine iş başında! Sözcü ve Tele1'in saat yalanına Hamza Dağ'dan tepki!

CHP'nin fonladığı medya yine iş başında! Sözcü ve Tele1'in saat yalanına Hamza Dağ'dan tepki! - Resim : 2

Sözcü tarafından yapılan haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin kuruluş yıl dönümü vesilesiyle parti yöneticilerine ve milletvekillerine bir hediye gönderdi. İsviçre malı saatte Cumhurbaşkanlığı forsu ve Erdoğan'ın imzası bulunuyor."

 

AK PARTİ'DEN CEVAP GELDİ: HAZIMSIZSINIZ

Sözcü ve TELE 1'in bu iddiasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan açıklama geldi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dağ, haberin doğru olmadığını ifade etti. Hamza Dağ paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

CHP'nin fonladığı medya yine iş başında! Sözcü ve Tele1'in saat yalanına Hamza Dağ'dan tepki! ile ilgili etiketler Sözcü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tele 1 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ saat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.