CHP'nin eleştiriye tahammülü yok: İmamoğlu'nu eleştirdi, partiden istifası istendi

Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı'yı Rize gezisine davet etmesini sosyal medya hesabından eleştiren CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Yöneticisi Mete Duringa'nın istifası istedi. Duringa, CHP'den istifa ederek belgeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Nagehan Alçı ile fotoğraf karesi paylaşılan Ekrem İmamoğlu'na CHP içinden de tepkiler gelmeye başladı. 

ELEŞTİRDİ DİYE İSTİFASI İSTENDİ

CHP Trabzon Gençlik Kolları yöneticisi 'Nagehan alçı fotoğrafında' İmamoğlu'nu eleştirince, istifası istendi

O kareyi eleştiren CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Yöneticisi Mete Duringa'nın parti tarafından istifası istendi. 

Duringa, söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bu fotoğrafa yapılan açıklama Ekrem İmamoğlu destekçilerini enayi yerine koymaktan başka bir şey değil. Nagehan Alçı gibi geçmişi karanlık şahısların size karşı söylemleriyle mücadele ederken hapsedilen insanlar var bu ülkede" ifadelerini kullandı.

GÖREVİ BIRAKTI

CHP Trabzon Gençlik Kolları yöneticisi 'Nagehan alçı fotoğrafında' İmamoğlu'nu eleştirince, istifası istendiSöz konusu paylaşım sonrası partisi tarafından arandığını söyleyen Mete Duringa, istifasının istendiğini anlattı.Duringa daha sonra partisinden istifa etiğine dair e- Devlet belgesini sosyal medya hesabından paylaşarak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

CHP'nin eleştiriye tahammülü yok: İmamoğlu'nu eleştirdi, partiden istifası istendi ile ilgili etiketler CHP istifa Nagehan Alçı trabzon gençlik kolları ekrem iamamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.