CHP'nin dindarlara yönelik terbiyesizlikleri bitmiyor: "Euro/dolar" diyerek tesbih çekerlermiş!

Cumhuriyet Halk Partisi kamuoyuna ne kadar aksi yönde mesajlar vermeye gayret etse de mütedeyyin kesime yönelik gerçek bakış açısını gizleyemiyor... Bunun son örneği Halk TV ekranlarında yaşandı... CHP'li bir milletvekili tesbihat yapan vatandaşlarla dalga geçti!

Ana muhalefet partisi CHP son yıllarda izlediği politikalar ile dindar vatandaşlarla ve İslam dini ile "barışık" olduğu izlenimi uyandırmak istiyor.

Bu şekilde oy potansiyelini artırmayı amaçlayan CHP, kimi zaman muhafazakar adayları siyaset sahnesine sürerek, kimi zaman muhafazakar bilinen partiler ile ittifaklar yaparak, Anadolu insanının kafasındaki "Cehape" algısını kırmayı hedefliyor.

HALK TV'DE MÜSLÜMANLARA ÇİRKİN SÖZLER...

Ancak ne kadar çaba gösterilirse gösterilsin, CHP'nin makyajı akıyor ve gerçekler ortaya dökülüyor...

Bunun son örneği Halk TV ekranlarında yaşandı. Daha önce dindar vatandaşlara yönelik çok sayıda saygısızlığın altında imzası bulunan Medya Mahallesi programının sunucusu Ayşenur Aslan, CHP İstanbul Milletvekili Atilla Sertel'i konuk etti.

CHP'nin dindarlara yönelik terbiyesizlikleri bitmiyor: "Euro/dolar" diyerek tesbih çekerlermiş!

Sertel programda Müslüman vatandaşlara yönelik çok çirkin ifadeler kullandı.

Camide tesbihat yapan vatandaşları hedef alarak dalga geçen CHP'li vekil, "Camide tesbih çekerken bile, bak samimiyetimle söylüyorum; 'Euro, dolar, euro, dolar' diye çekmiyorlarsa ben de Atilla Sertel değilim." diye konuştu.

Bu sözlere Ayşenur Aslan da destek vererek, "Arada bir 'altın' falan da belki, he?" dedi ve şuh kahkahalar attı.

Atilla Sertel de Aslan'a kahkahalar eşliğinde, "Altın olabilir... Ama 'euro, dolar, euro, dolar' diye çeken çok sayıda var bunların içinde." karşılığını verdi.

CHP'nin dindarlara yönelik terbiyesizlikleri bitmiyor: "Euro/dolar" diyerek tesbih çekerlermiş! ile ilgili etiketler Halk TV atilla sertel ayşenur arslan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.