CHP'nin büyük yalanı patladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faturasını ödeyemediği için karanlıkta kalan bir vatandaşın evine ziyarette bulunmuş ve çıkışta açıklama yapmıştı. Elektriklerinin kesildiği iddia edilen ev sahibi, kendisine verilen sözler tutulmayınca CHP il ve ilçe başkanlarının kendisine yalan söylettiklerini itiraf etti.

CHP'nin büyük bir yalanı daha patladı. 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen vatandaşın evine 'karanlıkta' ziyareti de kurgu çıktı. 

Elektriğinin kesildiği iddia edilen vatandaş İbrahim Öztürk, verilen sözler tutulmayınca her şeyi itiraf ederek CHP'nin yalanını patlattı. 

MEĞER KILIÇDAROĞLU'NA DA YALAN SÖYLETMİŞLER

Elektrikleri kesik olmadığı halde CHP il başkanı ile ilçe başkanının kendisine vaatlerde bulunarak yalan söylettiğini anlatan vatandaş, bu yalandan Kılıçdaroğlu'nun haberdar olmadığını söyledi.

"Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden önce CHP'liler beni buldu ve elektriğim kesik olmadığı halde kesik dememi istediler. Evimi incelediler ve eksiklerimi tamamlama sözü verdiler. Ziyaretten sonra bana sahip çıkmadılar." diyerek durumu anlatan Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den özür diledi. 

 

 

 

CHP'nin büyük yalanı patladı! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Elektrik yalan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.