CHP'lilerin “Eli kanlı katil Asena" sloganları unutulmadı....

CHP'li belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun suratında "dua" görmeyi başaran İYİ Parti lideri Meral Akşener neden olmayacak "dua"ya amin diyor? Akşener'in İmamoğlu övgüleri, CHP'lilerin bir süre önce kendisi hakkında yaptıkları yorumları akıllara getirdi... Bakın CHP'liler Akşener'in yüzüne neden gülüyor...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptığı garip övgü ile gündemde.

Karar TV Youtube yayınına katılan Meral Akşener, İmamoğlu'nun ne kadar "muteber" bir siyasetçi olduğunu kendi öz ablasından yola çıkarak anlatmaya çalıştı.

Ablasının dindar olduğunu belirten Akşener, "Benim ablam 75 yaşında dindar bir kadın. Ablam AK Parti bünyesindeki dindar kadınlarla da beraber olan biri. Ablam bana 'Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir (bir dua) gördüm' dedi. Arkadaşlarını sordum, onlar da sempati duymuşlar." ifadelerini kullandı.

CHP'LİLER AKŞENER'E "ELİ KANLI KATİL" DİYOR

Ancak, İYİ Parti lideri Akşener'in CHP sevgisi olmayacak 'dua'ya amin demek ile eşdeğer... Çünkü kendisine CHP tabanının bakışı hiç de ittifak ortaklığı ile bağdaşmıyor.

Bunun bir örneği, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayılan bir video ile gözler önüne serilmişti.

CHP'lilerin “Eli kanlı katil Asena" sloganları unutulmadı....

Almanya Köln'de 24 Haziran 2018 seçimleri öncesi toplantı düzenleyen CHP'lilerin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Eli kanlı katil Asena' dediği bir görüntü ortaya çıkmıştı.

Görüntülerde, sahnede konuşma yapan bir CHP'linin, “12 Eylül'de öldürülen devrimci solcu gençlerin kanı elinde olan, doksanlı yılların faili meçhul cinayetlerinde adı geçen 'kod adı Asena', bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i unutmadık, unutmayacağız. Bir seferliğine sineye çektik. Önceliğimiz başka. Bir olacağız" dediği duyuluyordu.

CHP'lilerin “Eli kanlı katil Asena" sloganları unutulmadı.... ile ilgili etiketler Meral Akşener CHP Ekrem İmamoğlu İYİ Parti asena
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.