CHP'lilerin Cihangir İslam isyanı!

Saadet Partisi'nden istifa etmesinin ardından CHP'ye katılan İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, partililerin tepkisiyle karşılandı. CHP'nin ağır toplarından olan eski milletvekili ve parti üyesi Şahin Mengü bunun ulusalcılara 'Biz sizi istemiyoruz' demek olduğunu belirterek "Bu partiye emek vermiş, gönül vermiş insanları bu aymazlığa tepki vermeye çağırıyorum." dedi. Öte yandan CHP'nin CNN Türk boykotunu ihlal ederek partiden ihraç edilen Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek de İslam'a tepki gösterdi

Saadet Partisi'nden istifa eden bağımsız Milletvekili Cihangir İslam dün CHP'ye katıldı. İslam'ın rozetini grup toplantısı öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Daha önce yaptığı açıklamalarla CHP'yi sert bir şekilde eleştiren İslam'ın partiye gelişi ise CHP'lilerin tepkisini çekti.

"BU AYMAZLIĞA TEPKİ VERMEYE ÇAĞIRIYORUM."

 Partinin ağır isimlerinden olan Şahin Mengü, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak partiye gönül veren kişileri tepki göstermeye çağırdı.  

Mengü, "Cihangir İslam'a CHP rozeti takılması tüm bu partiye gönül veren laiklikten yana olan ulusalcılara, siz bu partiden gidin biz sizi istemiyoruz demektir. Bu partiye emek vermiş, gönül vermiş insanları bu aymazlığa tepki vermeye çağırıyorum." dedi.

"EMİNİM TIPKI KAFTANCIOĞLU GİBİ ALTI OKA GÖNÜLDEN BAĞLIDIR"

CHP'nin eski başkan adaylarından olan ve geçen yıl CNN Türk boykotunu deldiği için partiden ihraç edilen Ümit Kocasakal ise Twitter hesabından uzun bir flood ile tepkisini dile getirdi.

"Bir zamanların “efsanesi ( !)” Merve Kavakçı’nın Saadet Partisin’den istifa eden eski eşi Cihangir İslam CHP’ye katılmış, rozetini de Sn.Kılıçdaroğlu takmış. Yakışır! Eminim ki o da tıpkı Kaftancıoğlu ve benzerleri gibi Altı Oka, Atatürk’e, CHP'nin çizgisine ve ilkelerine gönülden bağlıdır ! Dostlar genişliyor…" diyen Kocasakal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Atatürkçülere, ulusalcılara, altı oka tahliye ve tasfiye, 10 Aralıkçılar ve yeni gelenlerle Partiye torna tesviye ! Ümit Kocasakal’a, İrem Çiçek'e ihraç, Cihangir İslam’a ithal ! “Hormon” takviyesiyle Partinin genetiğinin değiştirilmesi. İşte yeni CHP dedikleri bu: İdeoloji yok, çizgi yok, ilke yok, omurga ve tutarlılık yok, Partiye fikri ve genetik aidiyet, bağlılık yok, Partinin programına ve tüzüğüne uymak yok. Ama kurucu felsefe ve ideolojinin reddi var, köklerden uzaklaşma var, Partinin genetiğiyle oynama ve değiştirme var. Partiye ve saygınlığına zarar verme var. Yapılması gereken buna gözü yumup sessiz kalmak mı, yoksa haykırmak mı?"

"ÇOK ŞEY SÖYLEMESİ GEREKENLERDEN ÇIT YOK"

Partinin programının açık açık çiğnendiğini, gün geçtikçe köklerinden uzaklaştırılıp başkalaştırıldığını ifade eden Kocasakal, paylaşımlarını şöyle noktaladı:

"Çok şey söylemesi gerekenlerden çıt yok. İşte birilerinin her söylediğimde kurulmuş bebekler gibi hop oturup hop kalktığı, "işgal" dediğim şey bu...

Gerçek CHP'liler, Partinin yurtsever tabanı ve üyeleri, hadi hep beraber haykıralım: Partimi Geri İstiyorum... Bu arada; gencecik fidanları kırıp katledenleri kutlayan ve kutsayanlarla, Kandil'e selam çakanlarla fidan dikilmez. O fidan ancak kan çiçekleri verip kan açar…"

SADECE 'İYİ GECELER' DEDİ

Yine CNN Türk boykotunu deldiği için CHP'den ihraç edilen İrem Çiçek ise İslam'ın balyoz kumpası ile ilgili tweetini paylaşarak 'İyi geceler' dedi.

CHP'lilerin Cihangir İslam isyanı! ile ilgili etiketler CHP Cihangir İslam Ümit Kocasakal şahin mengü irem çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.