CHP'lileri saat 17:00'de okullara çağırdı!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce "seçimde şaibe olduğu" yönündeki algı operasyonlarına zemin hazırlayacak açıklamalar yaptı. "Ben canım pahasına oyunuza sahip çıkacağım, başaracağız" mesajı paylaşan İnce, kendisine oy veren seçmenleri saat 17.00’de oy kullandıkları okullara çağırdı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başında. 56 milyon seçmen oyunu huzurla kullanıyor.

Seçim süreci ülke genelinde huzur içinde ilerlerken Türkiye'de demokrasinin güzelliği sandığa yansıyor.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise şu ana kadar hiçbir somut usülsüzlük gerçekleşmemiş olmasına karşın, seçimdeki "şaibe" iddialarına yönelik provokatif açıklamalar yaptı.

Muharrem İnce sosyal medya hesabından “Ne yaparlarsa yapsınlar, kaybedecekler. Hileyle hurdayla seçim kazanma dönemi artık bitti. Bu yöndeki haberlerle sakın yılgınlığa, karamsarlığa kapılmayın. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın, umudunuzu asla yitirmeyin. Ben canım pahasına oyunuza sahip çıkacağım, başaracağız” mesajını paylaştı.

CHP'lileri saat 17:00'de okullara çağırdı!

“HERKESİ SAAT 17.00’DE OY KULLANDIKLARI OKULLARA ÇAĞIRIYORUM”

Öte yandan, Muharrem İnce, sosyal medyadan yaptığı çağrı ile halkı akşam saatlerinde sokaklara çağırdı. İnce “Oyunu kullanmayan yurttaşlarımızı oy kullanmaya ve herkesi saat 17.00’de oy kullandıkları okullara çağırıyorum. Sıkı durun, başaracağız” dedi.

CHP'lileri saat 17:00'de okullara çağırdı! - Resim : 2

 

CHP'lileri saat 17:00'de okullara çağırdı! ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce seçim sandık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.